Czy wie ktos jaki jest tytuł i wykonawca piosenki, która leciała wczoraj w reklamie herosów w tvp1??? Jest to na pewno jakaś nowa piosenka... Proszę :)))
The White Stripes-Seven Nation Army. Nie wiem czy ta piosenka była w tej reklamie, ale oglądając wcześniejsze zapowiedzi Herosów leciało własnie to ;)
Niestety to nie ta pioseneczka, chociaż też jest fajna i dziękuję za pomoc :))) Jeśli ktoś wie co to było to proszę o podpowiedź :))
Boże, tomek711 wielkie dzięki!!!!!! Już myślałam, że z tą piosenką to jakieś zwidy miałam i jej nigdzie nie znajdę :))) Reszcie też wielkie dzia za chęci. A wszystkim życzę, aby nowa seria herosów przyniosła nam więcej takich piosenek :)))
A może ktoś wie co ta za piosenka leciała np. dziś, 4-go lipca w reklamie Herosów??? Jest naprawdę super, ale nie moge jej nigdzie znaleźć:/ Piosenka rockowa,żywiołowa, jest tam tekst chyba "everybody wants to know" na koniec refrenu i przeciągłe uuuuuu oraz bardzo fajna gitarka:) Wiem że to co napisałam to jeden wielki chaos ale może ktoś skuma o co biega, za wszelką pomoc bardzo dziękuję!!!
Dżejdi może chodzi Ci o Blur - Song 2
Mam nadzieje, ze to ta piosenka:) Mi sie bardzo podoba!
Dżejdi może chodzi Ci o Blur - Song 2
Mam nadzieje, ze to ta piosenka:) Mi sie bardzo podoba!
Ta piosenka to na bank zespołu The Music, a tytułu nie pamiętam, próbowałam szukać w internecie, ale mi nic nie wyszło. Kumpela ma mi przegrać ich płytę to będę miała ten kawałek. Jak sprawdzę tytuł to podam:)
Lolik77!!! Dzięki wielkie:))) Dzięki Tobie znalazłam tą piosenkę, kawałek nazywa się "Getaway" i według mnie jest wspaniały:) Pozdrowionka!