PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Czy wie ktos jaki jest tytuł i wykonawca piosenki, która leciała wczoraj w reklamie herosów w tvp1??? Jest to na pewno jakaś nowa piosenka... Proszę :)))

hermiona_hermiona

Też bym właśnie chciała wiedzieć ;)

Lauda

Naprawdę nikt nie wie???
<<<<<<<>>>>>>>>>>

hermiona_hermiona

The White Stripes-Seven Nation Army. Nie wiem czy ta piosenka była w tej reklamie, ale oglądając wcześniejsze zapowiedzi Herosów leciało własnie to ;)

piotrki798

Niestety to nie ta pioseneczka, chociaż też jest fajna i dziękuję za pomoc :))) Jeśli ktoś wie co to było to proszę o podpowiedź :))

hermiona_hermiona

Flipsyde - Someday
(swoją drogą zajebioza xD)

hermiona_hermiona

Alien Ant Farm - Smooth Criminal, piosenka m.in. z american pie 2. pozdro!

tomek711

Boże, tomek711 wielkie dzięki!!!!!! Już myślałam, że z tą piosenką to jakieś zwidy miałam i jej nigdzie nie znajdę :))) Reszcie też wielkie dzia za chęci. A wszystkim życzę, aby nowa seria herosów przyniosła nam więcej takich piosenek :)))

hermiona_hermiona

A może ktoś wie co ta za piosenka leciała np. dziś, 4-go lipca w reklamie Herosów??? Jest naprawdę super, ale nie moge jej nigdzie znaleźć:/ Piosenka rockowa,żywiołowa, jest tam tekst chyba "everybody wants to know" na koniec refrenu i przeciągłe uuuuuu oraz bardzo fajna gitarka:) Wiem że to co napisałam to jeden wielki chaos ale może ktoś skuma o co biega, za wszelką pomoc bardzo dziękuję!!!

użytkownik usunięty
hermiona_hermiona

Dżejdi może chodzi Ci o Blur - Song 2
Mam nadzieje, ze to ta piosenka:) Mi sie bardzo podoba!

użytkownik usunięty
hermiona_hermiona

Dżejdi może chodzi Ci o Blur - Song 2
Mam nadzieje, ze to ta piosenka:) Mi sie bardzo podoba!

Dzięki za podjęcie próby, ale to niestety nie to:((( Może jeszcze kiedyś to usłyszę...:)

Dzejdi

Ta piosenka to na bank zespołu The Music, a tytułu nie pamiętam, próbowałam szukać w internecie, ale mi nic nie wyszło. Kumpela ma mi przegrać ich płytę to będę miała ten kawałek. Jak sprawdzę tytuł to podam:)

ester_3

Lolik77!!! Dzięki wielkie:))) Dzięki Tobie znalazłam tą piosenkę, kawałek nazywa się "Getaway" i według mnie jest wspaniały:) Pozdrowionka!

hermiona_hermiona

A to jest piosenka Michael'a Jackson'a. Tylko ten zespół po latach ją powtórnie ngrał. Ale orginał jest Jacksona :)