PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

w ktorych wystapia nowe postacie, widzowie w US bede glosowac, ktora z tych postaci pojawi sie w trzecim bodajze sezonie...

ocenił(a) serial na 9
jakotako

No to fajnie, a wiadomo w jakiej formie będzie to głosowanie? A jak tak, to na jakiej stronie? ;)

ocenił(a) serial na 10
freepick

Bedzie to spin-off serialu i nazywac sie bedzie "Heroes: Origins".
co do glosowania to nie wiem...

ocenił(a) serial na 5
jakotako

Ja mam pytanie - masz jakąś misję od Boga, że musisz wpieprzać swoje idiotyczne posty w stylu "w swoim gatunku i dalej kilometry kropek" do każdego filmu jaki oglądasz? Jak zwykłem mawiać- "Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedznia to się nie odzywaj". W tym przypadku nie pisz...

ocenił(a) serial na 9
Grifter

Ale to jest ciekawe.

ocenił(a) serial na 5
freepick

Raczej niedorzeczne. Podobnie jak twoje dychy wlepiane czarodziejkom z Księżyca...

ocenił(a) serial na 10
Grifter

temat jest wg mnie ok. wystawiam ocene dla filmu wg gatunku, jesli masz cos do powiedzenia na ten temat to smialo, jesli nie - zignoruj.
lepszy jest taki temat niz np "proponuje zabawe..."

ocenił(a) serial na 5
jakotako

Przyznam, że sam nie wiem, który debilizm gorszy - twój, czy te wszystkie "zagrajmy w grę". Wiedz jednak, że nie tylko mnie wkurwiają te twoje, pozbawione większego sensu, lapidarne zdanka...

ocenił(a) serial na 10
Grifter

mnie tez wqrwia wiele rzeczy, ale nie bebnie od razu w klawiature, zeby sie podzielic tym ze swiatem. jesli cie denerwuje, to po prostu zignoruj, bo obrazajac zachowujesz sie jak wiesniak i prostak
i na milosc boska nie pisz tu juz nic wiecej - nie bedziesz sie wqrwial i lzej ci bedzie...

ocenił(a) serial na 5
jakotako

Tylko, że ten "świat" zwyczajnie ma ciebie dość. Pogódź się z tym...

ocenił(a) serial na 10
Grifter

a wracajac do tematu - Heroes:Origins nie jest niedorzecznoscia a faktem
ten szescio-odcinkowy spin-off serialu ,wg informacji udzielonych przez samego Tim'a Kring'a, pojawi sie w przerwie miedzy pierwszym a drugim sezonem.
dowiedzialem sie w sprawie glosowania: kazdy odcinek opowie o calkiem nowym bohaterze, a po emisji bedzie mozna glosowac ONLINE na ulubiona postac i tym sposobem wepchnac ja do obsady drugiego sezonu.
jednakze ta ostatnia informacja zostala zweryfikowana na blogu Kring'a w NBC.com - obsadzenie jednej z nowych postaci w regularnym sezonie Heroes nie zostalo jeszcze przesadzone. ale spin-off i glosownie bedzie:)

ocenił(a) serial na 10
jakotako

POPRAWKA!!!!!!!!!!!!!!!
SPIN-OFF nie przed trzecim sezonem, tylko w czasie drugiego sezonu, w trakcie przerwy (midseason break, czego nawiasem mowiac nie znosze...)