Obejżałam tylko kilka odcinków pierwszego sezonu i wiem że oni się lubili.Onie są parą,lub czy byli? Cokolwiek ich łączyło?
Oczywiście mam na myśli serial bo w życiu wiem,że są parą.
Dziękuje z góry za odpowiedz.
Peter jest wujkiem Claire.
Biologicznym ojcem Claire jest Nathan a jak wiemy Peter jest jego bratem.
Claire bardzo lubi swojego wujka poniewaz gdy go poznala to Peter uratowal jej zycie...
widziałam te sceny z urotowaniem życia.
Dziękuje za odpowiedż;D
Swoją drogą głupiop zrobili,że to jej wujek.
Mogłby się okazać,że Nathan jednak nie jest jego bratek i mogliby być razem;D
Heh,ja to mam wyobraźnie;p
Heh ;)
Niestety to niemozliwe i zapewniam cie ze tak sie nie stanie.
Swoja droga nie wiedzialem ze prywatnie sa para. Ona jest az o 12 lat mlodsza od niego...
a czy w którymś trailerze do 3-ciego sezonu claire nie mówi do pete'a "i always loved you?"
to nie brzmiało jakoś bratersko ani rodzinnie.
zobaczymy ]:->
ps - mam ten trailer:
http://hatak.pl/zwiastuny/313/Heroes/
Hmmm... nie wiem czy ma to coś do rzeczy, albo czy już to ktoś tu napisał [nie czytnęłam całego wpisu ;]] ale ja tam wiem, że poza planem filmowym Milo [Peter] jest z Hayden [Calire] i pasi :) . A co do filmu, to już po połowie 1-szego sezonu uznałam, że kiedyś mogliby być razem :D
Na trailerze słowa wypowiedziane przez Hayden brzmiały raczej ironicznie. żałuję, że Peter okazał sie wujkiem Claire, z ogromną przyjemnością zobaczyłabym ich razem :) W I sezonie widać byłą tą chemię między nimi, w II chyba ani razu się ze sobą nie spotkali. Dlatego fajnie, że w III sezonie jest sporo scen z Paire.
Też mam wrażenie, że między tymi postaciami jest chemia... No ale to jak poprowadzono scenariusz wyklucza taki wątek. A btw. oni już nie są razem - w realu.
o i to już dawno nie są razem, teraz Hayden spotyka się z którym z braci Kliczko