PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Zaczęłam oglądać ten serial ze względu na niego. I nie chodzi tylko o to, że jest przystojny (bo to rzecz gustu), ale ma w sobie coś takiego, że chce się na niego patrzeć. Może to sprawa jego niesamowitej mimiki, ma bardzo plastyczną twarz. Wcześniej nie znałam tego aktora, ale w "Herosach" gra bardzo dobrze. Do tego Peter jest bohaterem nie tylko ze względu na swój dar. Tu raczej chodzi o jego charakter- jest pielęgniarzem, chce pomagac innym, taki idealista trochę. :)
Za to nie bardzo przypadł mi do gustu wątek z Niki/Jessiką. Ja rozumiem co ona ma symbolizować, ale jakoś zawsze nawiązania do niego mnie nudzą. :/
A co Wy myślicie, który wątek wydaje się Wam najciekawszy?

ocenił(a) serial na 9
szyszak

Jak dla mnie to ciekawe są chyba wszystkie oprócz tego całego Parkmana - ciapowaty koleś strasznie, a jego wątek i to co dzieje się z jego rodziną mało mnie szczerze mówiąc interesuje. Jego moc jest super, ale on i wszystko co z nim związane nudne jak cholera.

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Ja Parkmana lubię. :) Jest sympatyczny i poczciwy, a ostatnio udowodnił, ze nie jest aż tak ciapowaty, jak sie wydawało. No i przekonałam się też do Nathana, który tylko udaje nieczułego twardziela. ;)

ocenił(a) serial na 9
szyszak

Ja do Nathana się chyba nigdy nie przekonam. Po prostu mnie wkurza. Nie rozumiem też co Wy macie do wątku Niki ;P jak dla mnie jeden z ciekawszych, a wy tu piszecie (znaczy jak na razie to tylko dwie osoby tak napisały), że jest nudny. Moim zdaniem tylko postać Parkmana przynudza. No ale ile ludzi tyle opinii :)

ocenił(a) serial na 9
szyszak

mi też bardzo podobają się relacje peter-nathan i peter-claire. nie lubie motywu nikki czy tam jessici i tego całego DL'a i micaha nuuuudy:(

ocenił(a) serial na 10
szyszak

Ja Ali Larter grającą Nikki polubiłam już dawno, oglądając "Oszukać przeznaczenie", gdzie grała Claire. W Herosach natomiast Najbardziej lubię wątki z Peterem i Claire, to chyba najciekawsze postaci w serialu.