Taki tekst znalazłem dzisiaj na stronie www.heroes.seriale24.pl
Pewne źródła podają, że kilka postaci z pierwszego sezonu pojawi się w drugim. Dotyczy to między innymi Nathana, Petera i Sylara.
E!Online donosi, że opiewrając się na wiarygodnych źródłach możemy sie spodziewać powrotu Petera i Nathana w drugim sezonie. Prawdopodobnie pojawi się też Matt Parkman. Nic nie wiadomo póki co na temat D.L Hawkinsa. Plotka mówi, że Linderman może się uleczyć gdyż moc leczenia leży w jego krwi lub sercu.
Plotki mówią , że Nathan upuścił Petera by ten eksplodował w morzu. Akcja drugiego sezonu będzie miała początek cztery miesiące po wydarzeniach na Kirby Plaza. Dwie męskie postaci będą kompletnie rozbite emocjonalnie. Jeden straci pamięć, natomiast drugi pogrąży się w oparach wysokoprocentowych trunków.
Jak widzieliśmy, Hiro wylądował w XVII stowiecznej Japonii o zostanie tam przez 4 odcinki. Potwierdzono, że ostatnie minuty odcinka 1x23 zostaną wykorzystane jako pierwsze minuty odcinka otwierającego drugi sezon.
Byłoby super :D
Tak tak, no fajnie. Tylko nie da sie nie odnieść wrażenia ze jeżeli Nathan upuścił Petera do morza, to cholernie wysoko jest to morze położone...
Też to zauważyłem :P Jednakże nie wiadomo co scenarzyści wymyślą :D zawsze znajdą jakieś usprawiedliwienie :)
Hmmm aj a to uważam tak: Peter pochlonal przeciez moc latania od brata, więc Nathan odeskortowal go troche a potem pozostawił i oddalił się. Wogóle to po co on z nim leciał to ja nie wiem :P A ten czlowiek co Molly go się boi to bedzie jakis krewny Petera i Nathana coś czuje... może ich ojciec... czekam na 2 sezon :):):):)
A może to Charles Dewaux ??? Przecież Molly powiedziała , że "ON" ją widzi . A Charles widział Petera jak był niewdidzialny !!!
e tam Charles jest z tych dobrych :P mamuśka Petreli jest jakas taka dziwna i nie pokazali co umie jeszcze więc zobaczymy...;]
Mamuśka Petrelli też raczej nie bo mała mówi "On"
możliwe że mama petera i Nathana ma jeszcze jakiegoś zwieszchnika oprócz Lindermana w końcu ojciec Hiro i Devaux są z nią jakoś związani może są jakimś odłamem wewnątrz tej grupki.
omg przecież Peter nie mógł użyć żadnych swoich mocy by powstrzymać wybuch, zrobiłby to gdyby mógł.. teleportowałby się albo poleciał.. ale przez to, że nie mógł opanować mocy Teda nie mógł też się skupić by ucieć czy zrobić cokolwiek. to dość jasne. przynajmniej dla mnie.
A ja myślę, że to może być Matka Petera i Nathana:]
...
ona jest jakaś nie tego:P
A nie myśleliście, że tą postacią mógłby być "Haitańczyk"?? Jak dla mnie to dosć zagatkowy gość a ze potrafi blokowac umiejetnosci Herosów to moze blokuje tez Molly... Moze ma wiecej umiejetnosci o ktorych nikt nie wie... Kto wie ile razy i komu kasował pamięć. Swoja droga to nie wiem dlaczego nikt(szczegolnie Bennet) nie pomyslal zeby uzyc go do zablokowania mocy Petera i Sylara dzieki czemu nie byliby niebezpieczni......
no bo on juz nie zyl:P przeciez Mohinder go zabił. Ale tak wogole to przez wieksza czesc odcinka mialem swoja teorie co do Molly i osoby ktorej sie boi. myslalem ze to moze Peter bo przeciez skoro on tez ja wtedy widzi no to by sie zgadzalo, bo przejmuje w tej chwili jej moce i widzi ją tez. No ale jak Noah powiedzial ze znalazl go dzieki systemu namierzajacemu to cala moja teoria legla w gruzach. btw swietny final :D
Lol ... Przecież haitańczyk żyje !!! Mohinder zabił go w przyszłości . 5 lat po wybuchu bomby .