PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Dlaczego jest taka długa przerwa w emisjii kolejnych odcinków i dlaczego ich nie emitują ? Skończyło się na 18-tym odcinku i co dalej ?

ocenił(a) serial na 5
aida_szogun

Powód jest bardzo prosty (przynajmniej tak mi się wydaje:)), twórcy, bogaci o doświadczenia takich seriali jak Lost czy Prison Break zwyczajnie nie chcą się pogubi w wątkach serialu i tak je rozplanowac, aby ich serial był równie dobry w sezonie drugim jak i w pierwszym. Według mnie jest to obecnie jeden z lepszych seriali (jeśli nie najlepszy), bo wspomniany wcześniej Prison Break niestety ociera się o absurd, a Lost po słabiutkim starcie na szczęście powoli i konsekwentnie zwyżkuje. Pozdrowienia dla wszystkich kinomaniaków!!!

Miczal

przerwy zawsze były i będą. sezon serialowy w USA trwa od września do maja i jakoś muszą rozciągnąć. gdyby nie było przerw to serie by sie kończyły w lutym. możliwe też, że po prostu jakiś program teraz leci. No i aktorzy i twórcy też musza mieć trochę wytchnienia.

oliina

Dziękuję za odpowiedź, a nie wiecie do kiedy potrwa ta przerwa??

aida_szogun

do 23 kwietnia http://epguides.com/Heroes/

ocenił(a) serial na 8
oliina

Tja, aktorzy i twórcy muszą odetchnąć, i co jeszcze? Przecież zazwyczaj cały sezon kręcony jest odpowiednio wcześniej. Podejrzewam że już rok temu był kręcony.
Nie zapominajcie że trzeba to potem pomontować, dorzucić efekty specjalne - Kaman, trochę wyobraźni!!!!

iflar

nieprawda. Kręcone jest tylko kilka odcinków na przód. tutaj zw na efekty może troche więcej, ale na pewno rok temu nie było nakręcone ;) gdyby było to by po necie latało od ho ho i jeszcze trochę ;)

Miczal

z tego co mi wiadomo przerwa byla/jest dlatego że się sądzili. Kobieta miała wystawę własnych prac/komiksów i ponoć producenci byli na niej przed napisaniem scenariusza..oskrażyła ich o kradzież pomysłu a mianowicie chodzi o malarza co ćpał i malował future, tylko nazwisko mu zmienili na Isaac Mendez. Ogólnie stacja NBC ma nieźle tam namieszane, no ale widze ze nowy odcinek ma być 23 kwietnia więc może doszli do porozumienia.
Chyba że to jakaś głupia plota żeby zrobić większy szum wokół serialu...
W tym biznesie wszystko jest możliwe.

ozi_5

DZięki wszystki mza odowiedź. Pozdrawiam