Herosów po odcinku 4x08! Byłam fanką tego serialu od pierwszej serii (która była świetna, tak, jak i druga!), ale nie mam już do niego cierpliwości. Moim zdaniem czwarta seria jest fatalna! Nie dzieje się w niej prawie nic ciekawego! Wątek Hiro i tej nowej głuchoniemej kobiety jest tak denny że niemal można na nim usnąć! Gdyby nie Sylar nie obejrzałabym pewnie nawet pierwszych odcinków z tej serii, ale cóż moim zdaniem nawet on już nie pomoże temu serialowi... A szkoda, bo na początku był naprawdę wart uwagi!
Kompletnie się nie zgadzam:) Według mnie czwarty sezon jest zaraz po pierwszym. Znowu jest tajemniczy, dla mnie nowe wątki są bardzo fajne, jest nowy czarny charakter, nowe moce. Akcja faktycznie rozwija się powoli ale tak samo działo się w pierwszym sezonie i wyszło świetnie. Według mnie czwarty sezon jest bardzo udany, pozdrawiam i mówię Ci, oglądaj dalej;)
Popieram Blackmoorland'a w 100%!
Ten sezon jest super! Fakt że nie jest taki widowiskowy jak sezon 3, ale nie o to chyba chodziło w Herosach. A przynajmniej nie w 1 sezonie.
Fakt że mogłoby być więcej akcji i mniej niepotrzebnych wątków (np wątek chłopaka który zabijał/leczył) ale jest i tak dobrze!
Wyniki oglądalności w USA mówią same za siebie. Oglądalność serialu rośnie! Serial odzyskuje widzów!
Oglądalność nowego sezonu w USA:
odcinek 1&2 - 6.02/5.77 mln widzów
odcinek 3 - 5.82 mln widzów
odcinek 4 - 5.4 mln widzów
odcinek 5 - 5.64 mln widzów
odcinek 6 - 5.67 mln widzów
odcinek 7 - 5.86 mln widzów
odcinek 8 - 6.18 mln widzów
Zgadzam sie z poprzednikami 4 sezon jest swietny jak dla mnie w 2 i 3 bylo za duzo akcji, za bardzo bylo to wszystko namieszane i im dalej w sezon tym bardziej rezyser sie gubil.... natomiast to ze akcja w 4 sezonie rozwija sie powoli dziala tylko na korzysc poniewaz az czeka sie na nastepny odcinek, aby dowiedziec sie jak sie wreszcie dana sytuacja zakonczy a sam serial wydaje sie byc bardziej poukldany niz poprzednie dwa sezony.... tyle ode mnie rowiez radze odgadac dalej kto wie moze jezeli przestaniesz to starcisz jakis ciekawy moment :D
Wątek Hiro i głuchoniemej dziewczyny? Chyba Petera. Mnie tam się podoba - w końcu dali sobie spokój z apokalipsami, wirusami, formułami i innymi głupotami. Nathan zginął i przestanie w końcu pier*olić od rzeczy (no chyba że pojawi się na tej samej zasadzie co Isaac). Szkoda tylko że Charlie znowu przepadła :(
Mi także ten wątek czyli Petera i głuchej dziewczyny też mi się podoba.Jej moc czyli widzenie dźwięku jako kolorów .Przypomniało mi się
coś otóż śmiem twierdzić ,że jej moc jest wzorowana na pewnej bohaterce z komiksów Marvela czyli Dazller .Oto link o jej mocach http://marvelcomics.pl/index.php?cmd=showCatalog&let=D&cat=5525.
W odcinku 5 obecnego czyli 4 sezonu zaprezentowała ,że potrafi zamienić
dźwięk w światło które może wyrządzić szkody czyli w tym przypadku pokazanym w odcinku uszkodzić ścianę.
O nie, odzyskuje widzów. Czyli będą dalsze sezony tak gówniane jak drugi, trzeci i czwarty :(