PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Ostatni odcinek bardzo mi sie podobał, a najbardziej scena kiedy Molly mówiła jak może używać swojej mocy.
Wtedy wyjawiła że jest ktoś kogo się boi odnaleźć bo ma wrażenie że on ją widzi... Czy istnieje Heroes potężniejszy od Sylara i Petera, co z tego może wyniknąć w kolejnym sezonie? Czy jeśli Sylar przeżyje to przejdzie na dobrą stronę i będzie walczył przeciwko temu nieznanemu Herosowi? Kim może być ten Heroes?

ocenił(a) serial na 10
Sayeer

zapewne ktos ze starszego pokolenia.... mozliwe ze to Ojciec Peta I nathana <mowili ze zninął ale on był zbyt potezny > albo ktos nowy xD tak czy inaczej zapewne bedzie to głowny zły nastepnej serii xD

ocenił(a) serial na 9
yami_no

Pamiętacie robaka na śladzi krwi, jaki pozostał na ulicy po zabraniu ciała Sylara? To może coś znaczyć? Co, jeszcze nie wiem, ale się wszyscy dowiemy (lub nie).

ocenił(a) serial na 10
Shiloh

wydaje mi sie ze karaluch jest po prostu symbolem ewolucji w serialu... jako pasożyty karaluch przetrwają wszystko nawet wybuch bomby... a bądź co bądź Sylar jest pasożytem jak go Suresh nazwał... i to świadczy o tym ze on przeżyje.

ocenił(a) serial na 8
yami_no

Ja tam mysle ze bardzo prawdopodobne ze Sylar przejdzie na dobra strone. Wydaje mi sie ze moc Petera jest najsilniejsza, tylko nie umi jeszcze jej dobrze kontrolowac. Peter z przyszlosci byl silniejszy, samo to jak panowal nad telekineza.

ocenił(a) serial na 10
miidniight

w końcu Zachary Quinto będzie występował jako postać pierwszo planowa wiec raczej na 100 będzie współpracował z petem i reszta xD

yami_no

A kto ze starszego pokolenia miał moc...jak narazie wiadomo że był to
*Linderman - leczenie
*Ojciec Petera i Nathana - ?
*Ojciec dziewczyny Petera - ? (być może coś z przenikaniem do świadomości)

Tutaj jeszcze są ojciec Hero Makamury i Matka Nathana i Petera, być może oni też mają jakieś moce...

ocenił(a) serial na 10
Sayeer

Matka Petrelliich ma na 100% moc i prawdopodobnie jest to moc jak u Claire bo ona kiedyś jej mówiła ze Claire jest taka jak Ona sama. Ojciec Hero tez prawdopodobnie ma jakaś moc. Tylu znamy. Wiem ze w komiksie było wiele rzeczy wyjasnione ale jzu nie pamietam dokładnie jaka moc ma ojciec Petera i Nathana xD

yami_no

Matka Petrelich nie ma takiej mocy jak Claire bo mi sie wydaje ze moce sie nie powtarzają są unikatowe, zdaje mi sie ze tworcy serialu nie beda robic dwoch postaci o tej samej mocy.... moze ma moc podobna do Claire, albo nie ma wcale i tak chyba zostanie jednak

ocenił(a) serial na 10
Sayeer

moze ma moc inna ale ma na pewno. sama przecież to mówiła.

yami_no

Wydaje mi sie ze mowila tak bo chodziło jej o charakter a nie o jakies moce... Babka Claire ma podobny do niej charakter i to chciala powiedziec Claire dlatego powiedziała ze są podobne.... Oby dwie są uparte i o tą cechę chodziło babce...

ocenił(a) serial na 10
Sayeer

nie... przeciez wyraznie mowiła ze w przeszłosci <gdy starsze pokolenie naprawiało swiat> miala te same mozliwosci.

ocenił(a) serial na 10
yami_no

ale jakie mozliwosci dawalaby jej spontaniczna regeneracja przy naprawianiu swiata?

ocenił(a) serial na 10
Phoenix_23

takie jak Claire XD a tak serio to nie mowie ze ma AKURAT takie moce.... Ona zdaje sie mowiła ze w wieku Claire miała takie same mozliwosci - znaczy sie miała po prostu moc i musiała wybrac czy stanie do walki czy ucieknie <a przynajmniej tak sie mi wydaje>

yami_no

Czy my oby napewno oglądamy ten sam serial...jaka walka w przeszlosci? Ja nie zauwazylem zeby ona cos wybierala czy bedzie walczyc czy nie...byla tylko mowa ze ona wiedziala ze Nathan i Peter są niezwykli, tylko to i wybrala Nathana na tego ktorego wykreuje na wodza (moze tez wodza wszystkich Herosów?) moze babka ma zdolność wykrywania kto jest Heroesem...

ocenił(a) serial na 10
Sayeer

walki z przeszłosci nie było pokazanej ale zarówno Linderman , ojciec hero jak i matka petrellich o niej mowia.

ocenił(a) serial na 8
yami_no

kiedy będzie 2 seria herosów w tvp1???

yyy_

Tego jak dotąd nie stwierdzono :D:D:D:D 27-28 wrzesnia ma byc w ameryce