The 4400, Prison Break, Lost czy Heroes? co wolicie? Piszcie!
O nie, o nie, o nie, proszę. Każdy woli co innego ale wszyscy mamy dosyć takich tematów. Dziękuję.
a co bardziej wolicie: My name is Earl, How i met your mother czy The class?/
Herosom trochę daleko do pokonania Lost, czy Prison Break, ale niewiele to pokonania Supernatural, 4400 :]
Z góry zaznaczam, że lubię wszystkie wymienione, ale u mnie w stawce przewodzi "Lost", jednak ostatnio musi ostro konkurować z "Prison Break" ;)
The 4400 nie oglądam nawet.
A pozostałe 3 to moje ulubione seriale.
1. Prison Break
2. Lost
3. Heroes
( w kolejności są ) xD
Każdy serial inny więc trudno porównywac, więc może porównam pod tym względem, który mnie najbardziej wciągnął...
1. Lost
2. Heroes
3. Prison Break
4. 4400 - ten odpuściłem sobie po 10 odcinkach...
jak dla minie wszystkie te seriale są przesadone i wszystkie są u mnie ta tej samej pozycji. Każdy z tych seriali jest inny, ale wszystkie są świetne (Heroes w TVP1!!!!!)
PRISON BREAK :)))) GÓRĄ :))) ZANIM POZNIEJ LOST, HEROES, I 4400 :)))))) pOZDRAWIAM :p:p:p:p:p:p:p
Za miesiac TVP, TVN czy inny Polsat wyemituja kolejny serial i znowu pojawia sie masy fanow 'nowego' serialu i ZNOWU pojawi sie temat co jest lepsze!
Kadzy serial jest inny i nie ma co porownywac, to tak jak bym zapytal co jest lepsze techno, czy metal [tak troche w strone muzyki] i mozna polemizowac w nieskonczonosc.
U mnie to wyglada tak:
1. Skazany na śmierć
2. Herosi
3. Lost- Zagubieni
4. 4400
następna gówniara , która denerwuje ludzi tym samym pytaniem.
Każdy lubi co innego 9 ja (np. wszystkie te seriale), ale porównanie ich to tak jak byś chciała porównywać samochód z drzewem widzisz jakieś podobieństwa ? Każdy z tych seriali traktuje o czym innym więc nie ma sensu ich porównywać, bo i tak wiadomo że 2 z nich są zrealizowane z większym budżetem i trochę lepiej wizualnie , ale porównywać ich nie należy.
Dlatego niech wszystkie 14latki to sobie uświadomią- takim postom mówimy NIEEE
1. Heroes
2. The 4400
3. Lost (obejrzałem z 10 odcinków i sobie dałem spokój)
4. Prison Break (obejrzałem z 2 odcinków i sobie dałem spokój)
potwierdzam DEXTER! sezon tworzy piekna calosc bez zadnych niedorobek i dyskusji. LOST to dno a PRISON BREAK skonczyl sie dla mnie w polowie drugiego sezonu. 4400 na pilocie wiec nie rozumiem porownania. co do HEROES to mozna bylo inaczej zakonczyc sezon ale jest spoko czekam na 24 wrzesnia.. YATTA!
LOST 1 sezon - mistrzostwo, 2 sezon - świetny, 3 sezon - mam nadzieję że ostatnie 2 odcinki uratują ten sezon...
Prison Break sezon 1 - mistrzostwo do potęgi, 2 sezon - świetny
Heroes 1 sezon - mistrzostwo!!
4400 całośc - do kitu :/
Dexter - mistrzostwo!
Tych seriali nie mozna porownywac ani ze soba, ani z 4400 (chłam jakich mało)
swoją drogą ciekawe co wymyślą w pozostałych trech (ponoć ma być 6) sezonach LOSTa
U mnie na równi Heores i Prison break. Dwa wspaniałe seriale ;D. Obejrzałam 2 sezony LOST-ow no ale mnie nie przekonał ;).
ja opiewam za Muminkami ; D
Ryjek,Mi,Włóczykij i (w dwóch odcinkach ; P) ale zawsze Buka wymiataja chlamowate Prison Break i 4400.
co do Herosów to nie wiem, nie wiem, moze.
a Lost no to wiadomo rewelacja.chociaz ta 3 seria taka jakby nienajlepsza.
niewazne. ; D
Muminki rzadza ; P
pozdro ; ]
Ja tam lubię Tatę Muminka - on pod kapeluszem zawsze ma piersiówkę i w przy każdej okazji z niej pociąga.
PS. Jak się nazywała Mama Muminka przed urodzeniem Muminka?
nie mam pojecie ; P
zawsze mowia Mama Muminka
nie znam jej przeszłości ; P
Tata Muminka to taka złota rączka i zawsze nosi kapelusz i fajke ; D
Mama Muminka nie rusza sie nigdzie bez fartucha i cacy gotuje ponoc ; D
czy nie macie wrazenia ze ta bajka jest przerazajaca ?? ; D
zwlaszcza jak pojawia sie czarnoksieznik i wiedzma i te takie no nie wiem jak to nazwac kondonki ? ; D i jak wtedy muzyka leci w takich momentach co cos sie dzieje zlego az ciarki przechodza ; P
Z tym pytaniem to sobie żarowałem ofkoz, to jedno z pytań na które nie ma chyba sensownej odpowiedzi...
A te kondonki to bodajże hatifnacy. Kurde z 15 lat temu to oglądałem ostatni raz, ale te duchy i Bukę pamiętam do dziś. I jeszcze ten szemrany Bobek...
Jak byłem mały to żaden porządny horror nie potrafił dorównać w "straszności" Muminkom (jako dziekco tak to odbierałem). Bo to w końcu bajka z NIBY fajnymi stworkami, a takie skrajnie chore rzeczy się dzieją... Więc jak się teraz zastanawiam to się dziwie, że taki rzeczy się dzieciom puszcza ;/ SKANDAL ;p
Kiedyś lubiłam Lost, ale teraz wolę Heroes, nie dlatego bo to nowy och, och, serial tylko po prostu Lości mi się już znudzili ;P
MIASTECZKO TWIN PEAKS
Bo to te wszystkie cztery seriale w jednym, na dodatek jeszcze jest satyrą na opery mydlane i serialem o dużo ciekawszych miejscach, którego głównymi bohaterami są (teorytycznie) normalni ludzie a nie wymyślone, sztuczne dziwolągi, grane przez pięknisiów.
Poza tym ma rewelacyjne aktorstwo i wiarygodnych bohaterów, czego dzisiejsze seriale mogą mu zazdrościć (do wyśmiania: Herosi, Prison Break, 4400, zresztą prawie wszystkie dzisiejsze seriale).
A Herosi są śmieszni i tylko z tęsknoty za Twin Peaks to oglądam. Bohaterowie są sztuczni, idiotycznie wypięknieni. Do wszystkiego ten serial podchodzi zbyt poważnie, w wyniku czego wychodzi parodia X-Mena. Jeszcze te mózgi - LOL!!!! Tylko ten aktor co gra Japończyka jest utalentowany.
1. M jak milosc
...(dlugo dlugo nic)
98. Lost ---> I
99. Prison Break ---> II
100. Heroes ---> III
A tak na powaznie to wszystkie 3 seriale sa spoksik (mysle o miejscach 98,99,100) ;] w przeciwienstwie do 'The 4400'! - jak dla mnie nie wciagajacy w ekran kicz - mam nadzieje ze nikogo nie urazilem :D
A Polacy to potrafia dobrze robic(czy tez pedzic): 1. bimber 2. dzieci 3. seriale komediowe - Halinka, gdzie jest moj browar... kurde! :]
1. grey's anatomy
długo długo nic
2. Gotowe na wszystko
3. Ally McBeal
4. Powrót do Providence
Jestem orginalna!!! :-)))
Z wymienionych :
1. LOST
ZDECYDOWANIE
2. Heroes/ PB
3. The 4400
A z moich to
1. LOST
2. Gotowe na wszystko
2,5. PB/ Heroes
3. Grey's anatomy
zdecydowanie Prison break nastepnie heroes,lost a tego 4400 nie ogladam bo mnie nudzi
1. Lost
2. Prison Break
3. The X-Files
4. Heroes
5. Married... with Children
6. Desperate Housewifes
7. That '70s Show
8. Friends
9. The 4400
10.Muminki :D