PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

The 4400, Prison Break, Lost czy Heroes? co wolicie? Piszcie!

ocenił(a) serial na 10
lola_5

O nie, o nie, o nie, proszę. Każdy woli co innego ale wszyscy mamy dosyć takich tematów. Dziękuję.

aster

Lody truskawkowe, bigos, sernik czy pieczony indyk?

Kretyński temat.

aster

Osobiście to nie lubię żadnego z tych filmów. Wosę Grey's anatomy: chirurdzy.

ocenił(a) serial na 1
aster

Lost i Prison Break
...................

ocenił(a) serial na 5
lola_5

Najlepszy jest "Winnetou w kosmosie"!!

ocenił(a) serial na 10
lola_5

a co bardziej wolicie: My name is Earl, How i met your mother czy The class?/

użytkownik usunięty
lola_5

Ja najbardziej lubię z serialów LOST, to jest świetny serial :D

ocenił(a) serial na 9
lola_5

Prison break.

I tyle.Bezapelacyjnie.heehe

ocenił(a) serial na 9
margaret_ann

Herosom trochę daleko do pokonania Lost, czy Prison Break, ale niewiele to pokonania Supernatural, 4400 :]

ocenił(a) serial na 9
lola_5

Z góry zaznaczam, że lubię wszystkie wymienione, ale u mnie w stawce przewodzi "Lost", jednak ostatnio musi ostro konkurować z "Prison Break" ;)

ocenił(a) serial na 10
lola_5

Wiadomo że Moda na Sukces ;]
A cóż by innego :)

ocenił(a) serial na 8
lola_5

The 4400 nie oglądam nawet.
A pozostałe 3 to moje ulubione seriale.

1. Prison Break
2. Lost
3. Heroes
( w kolejności są ) xD

lola_5

Każdy serial inny więc trudno porównywac, więc może porównam pod tym względem, który mnie najbardziej wciągnął...

1. Lost
2. Heroes
3. Prison Break
4. 4400 - ten odpuściłem sobie po 10 odcinkach...

ocenił(a) serial na 10
lola_5

jak dla minie wszystkie te seriale są przesadone i wszystkie są u mnie ta tej samej pozycji. Każdy z tych seriali jest inny, ale wszystkie są świetne (Heroes w TVP1!!!!!)

ocenił(a) serial na 8
lola_5

PRISON BREAK :)))) GÓRĄ :))) ZANIM POZNIEJ LOST, HEROES, I 4400 :)))))) pOZDRAWIAM :p:p:p:p:p:p:p

ocenił(a) serial na 9
lola_5

Za miesiac TVP, TVN czy inny Polsat wyemituja kolejny serial i znowu pojawia sie masy fanow 'nowego' serialu i ZNOWU pojawi sie temat co jest lepsze!
Kadzy serial jest inny i nie ma co porownywac, to tak jak bym zapytal co jest lepsze techno, czy metal [tak troche w strone muzyki] i mozna polemizowac w nieskonczonosc.

ocenił(a) serial na 5
lola_5

U mnie to wyglada tak:

1. Skazany na śmierć
2. Herosi
3. Lost- Zagubieni
4. 4400

SzOpMaN

znowu te bezsensowne porownania. znowu te same tytuly. znowu drabina glupoty.

ocenił(a) serial na 8
lola_5

następna gówniara , która denerwuje ludzi tym samym pytaniem.
Każdy lubi co innego 9 ja (np. wszystkie te seriale), ale porównanie ich to tak jak byś chciała porównywać samochód z drzewem widzisz jakieś podobieństwa ? Każdy z tych seriali traktuje o czym innym więc nie ma sensu ich porównywać, bo i tak wiadomo że 2 z nich są zrealizowane z większym budżetem i trochę lepiej wizualnie , ale porównywać ich nie należy.

Dlatego niech wszystkie 14latki to sobie uświadomią- takim postom mówimy NIEEE

ocenił(a) serial na 7
lola_5

Klan rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
lola_5

1. Heroes
2. The 4400
3. Lost (obejrzałem z 10 odcinków i sobie dałem spokój)
4. Prison Break (obejrzałem z 2 odcinków i sobie dałem spokój)

lola_5

Zdecydowanie Dexter !!

Polecam !!

ocenił(a) serial na 6
alucardpl

potwierdzam DEXTER! sezon tworzy piekna calosc bez zadnych niedorobek i dyskusji. LOST to dno a PRISON BREAK skonczyl sie dla mnie w polowie drugiego sezonu. 4400 na pilocie wiec nie rozumiem porownania. co do HEROES to mozna bylo inaczej zakonczyc sezon ale jest spoko czekam na 24 wrzesnia.. YATTA!

ocenił(a) serial na 10
amorph

LOST 1 sezon - mistrzostwo, 2 sezon - świetny, 3 sezon - mam nadzieję że ostatnie 2 odcinki uratują ten sezon...
Prison Break sezon 1 - mistrzostwo do potęgi, 2 sezon - świetny
Heroes 1 sezon - mistrzostwo!!
4400 całośc - do kitu :/

Dexter - mistrzostwo!

Tych seriali nie mozna porownywac ani ze soba, ani z 4400 (chłam jakich mało)

ocenił(a) serial na 10
FinalShadow

swoją drogą ciekawe co wymyślą w pozostałych trech (ponoć ma być 6) sezonach LOSTa

ocenił(a) serial na 8
lola_5

U mnie na równi Heores i Prison break. Dwa wspaniałe seriale ;D. Obejrzałam 2 sezony LOST-ow no ale mnie nie przekonał ;).

ocenił(a) serial na 8
lola_5

PRISON BREAK :)))) POZNIEJ LOST, HEROES :) I 4400

ocenił(a) serial na 6
nika_55

ja opiewam za Muminkami ; D
Ryjek,Mi,Włóczykij i (w dwóch odcinkach ; P) ale zawsze Buka wymiataja chlamowate Prison Break i 4400.
co do Herosów to nie wiem, nie wiem, moze.
a Lost no to wiadomo rewelacja.chociaz ta 3 seria taka jakby nienajlepsza.
niewazne. ; D

Muminki rzadza ; P

pozdro ; ]

ocenił(a) serial na 6
harry9115

i nie wspominajac juz o braku sensu tego tematu...

harry9115

Ja też lubię muminki!!! Ale Prison break jest the best!!

ocenił(a) serial na 5
harry9115

Ja tam lubię Tatę Muminka - on pod kapeluszem zawsze ma piersiówkę i w przy każdej okazji z niej pociąga.

PS. Jak się nazywała Mama Muminka przed urodzeniem Muminka?

ocenił(a) serial na 6
Grifter

nie mam pojecie ; P
zawsze mowia Mama Muminka
nie znam jej przeszłości ; P
Tata Muminka to taka złota rączka i zawsze nosi kapelusz i fajke ; D
Mama Muminka nie rusza sie nigdzie bez fartucha i cacy gotuje ponoc ; D
czy nie macie wrazenia ze ta bajka jest przerazajaca ?? ; D
zwlaszcza jak pojawia sie czarnoksieznik i wiedzma i te takie no nie wiem jak to nazwac kondonki ? ; D i jak wtedy muzyka leci w takich momentach co cos sie dzieje zlego az ciarki przechodza ; P

ocenił(a) serial na 5
harry9115

Z tym pytaniem to sobie żarowałem ofkoz, to jedno z pytań na które nie ma chyba sensownej odpowiedzi...

A te kondonki to bodajże hatifnacy. Kurde z 15 lat temu to oglądałem ostatni raz, ale te duchy i Bukę pamiętam do dziś. I jeszcze ten szemrany Bobek...

harry9115

Jak byłem mały to żaden porządny horror nie potrafił dorównać w "straszności" Muminkom (jako dziekco tak to odbierałem). Bo to w końcu bajka z NIBY fajnymi stworkami, a takie skrajnie chore rzeczy się dzieją... Więc jak się teraz zastanawiam to się dziwie, że taki rzeczy się dzieciom puszcza ;/ SKANDAL ;p

ocenił(a) serial na 6
lola_5

Kiedyś lubiłam Lost, ale teraz wolę Heroes, nie dlatego bo to nowy och, och, serial tylko po prostu Lości mi się już znudzili ;P

lola_5

MIASTECZKO TWIN PEAKS
Bo to te wszystkie cztery seriale w jednym, na dodatek jeszcze jest satyrą na opery mydlane i serialem o dużo ciekawszych miejscach, którego głównymi bohaterami są (teorytycznie) normalni ludzie a nie wymyślone, sztuczne dziwolągi, grane przez pięknisiów.

Poza tym ma rewelacyjne aktorstwo i wiarygodnych bohaterów, czego dzisiejsze seriale mogą mu zazdrościć (do wyśmiania: Herosi, Prison Break, 4400, zresztą prawie wszystkie dzisiejsze seriale).

A Herosi są śmieszni i tylko z tęsknoty za Twin Peaks to oglądam. Bohaterowie są sztuczni, idiotycznie wypięknieni. Do wszystkiego ten serial podchodzi zbyt poważnie, w wyniku czego wychodzi parodia X-Mena. Jeszcze te mózgi - LOL!!!! Tylko ten aktor co gra Japończyka jest utalentowany.

Snooper_a_ka_Pookie

1. M jak milosc

...(dlugo dlugo nic)

98. Lost ---> I
99. Prison Break ---> II
100. Heroes ---> III

A tak na powaznie to wszystkie 3 seriale sa spoksik (mysle o miejscach 98,99,100) ;] w przeciwienstwie do 'The 4400'! - jak dla mnie nie wciagajacy w ekran kicz - mam nadzieje ze nikogo nie urazilem :D
A Polacy to potrafia dobrze robic(czy tez pedzic): 1. bimber 2. dzieci 3. seriale komediowe - Halinka, gdzie jest moj browar... kurde! :]

emtec

1. grey's anatomy
długo długo nic
2. Gotowe na wszystko
3. Ally McBeal
4. Powrót do Providence
Jestem orginalna!!! :-)))

Ptak11

Z wymienionych :
1. LOST
ZDECYDOWANIE
2. Heroes/ PB
3. The 4400

A z moich to
1. LOST
2. Gotowe na wszystko
2,5. PB/ Heroes
3. Grey's anatomy

ocenił(a) serial na 10
lola_5

zdecydowanie Prison break nastepnie heroes,lost a tego 4400 nie ogladam bo mnie nudzi

ocenił(a) serial na 1
lola_5

Prison Break ...
reszta sie nie liczy :)

lola_5

1. Lost
2. Prison Break
3. The X-Files
4. Heroes
5. Married... with Children
6. Desperate Housewifes
7. That '70s Show
8. Friends
9. The 4400
10.Muminki :D

lola_5

zdecydowanie PRISON BREAK!
reszta ssie :]

ocenił(a) serial na 10
ggsggwgs

HEROES bez dwóch zdań. Potem jest Prison dopiero.