PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Tragedia taki fajny serial spierdxol!!! to trzeba miec łeb!!Poprostu odgrzewane kotlety wkolko te same teksty,gadaja i gadaja jakies pierdoly ze po cholere oni to gadaja wogole tego nieda sie sluchac!gadaja jakimis wierszami albo rymami czasem wydaje mi sie ze jestem w teatrze na sztuce.,Fajnie dali nowego zlego bohatera ktory jest kiepski w swojej roli i jego trupa ,ten serial to dno 1 sezon wymiatal byl tajemniczy swierzy a teraz to szkoda gadac!!Kompas wskazuje siedzibe trupy cyrkowej ale fajnie normalnie tragedia cyrkowcy ze zdolnoscim=ami wygladaja jak bezdomni. Oczywiscie kolejne oryginalne i zarazem glupie zdolnosci tych owych ludzikow.Przenosi sie w czasie lol nowosc.Normalnie niedobrze mi sie robi na szczescie ten serial prawdopodobne dostanie CANCEL w usa i jak bog pozwoli to do konca sezonu wywala ten serial. 1 odc ogladalo ok 5,5 mln a srednia do utrzymania serialu to ok 8 wiec papa heroski moje hehe.

ocenił(a) serial na 8
piotrspider7

Boże, czy w szkołach nie nauczają już ortografii i gramatyki? Straszne.

ocenił(a) serial na 10
piotrspider7

jak się nie podoba to nikt nie każę ci go oglądać i po problemie.
P.s. polecam zakupić słownik ortograficzny i nie katować innych swoimi "wielkimi przemyśleniami"

nerutek

"jak się nie podoba to nikt nie każę ci go oglądać i po problemie"

Zeby stwierdzic, ze serial sie nie podoba, trzeba go najpierw obejrzec...

Zgadzam sie z autorem watku - 4 sezon padaka i nuda, o czym swiadcza wyniki ogladalnosci w Stanach. Wypada miec nadzieje, ze akcja sie rozkreci, ale na utrzymanie serialu moze byc juz za pozno.

ocenił(a) serial na 10
Gratek

przepraszam napiszę to dokładnie: żeby stwierdzić czy ci się podoba musisz go obejrzeć,oglądasz parę odcinków i już wiesz czy ci sie podoba czy nie, skoro ci sie nie podoba to po co dalej go oglądasz???

ocenił(a) serial na 9
piotrspider7

Po przeczytaniu tego posta aż mnie oczy zabolały :| . Nie wiem, może ten serial jest za ambitny dla Ciebie ? Oglądałem pierwsze dwa odcinki 4 serii i bardzo mi się spodobały, a to że cyrkowcy to co ? Może to dla nich lepiej że są cyrkowcami, dzięki temu się nie wychylają za bardzo i trudniej ich przez to znaleźć. A zdolności ? Ja nie mam zastrzeżeń do nich, są oryginalne i dobrze pokazane. A wracając od tego w jaki sposób napisałeś post to rzeczywiście " Tragedia -23 / 10 " .

ocenił(a) serial na 5
piotrspider7

Niestety w dużej mierze zgadzam się z opinią że serialowi obecnie wiele do dna nie brakuje.. Tak naprawdę tylko 1 sezon był na poziomie (i to wysokim). Ale 4 jest chyba i tak lepszy niż 3 który był absolutnie tragiczny :(

I przychylam się do prośby przedmówców: naucz się pisać mistrzu :P

domine667

nie bede wypowiadal sie na temat poziomu pierwszego posta, ale na temat poziomu serialu. moim skromnym zdaniem serial opuscil loty i to bardzo. pierwszy sezon ogladalem z opuszczona szczeka czekajac na kolejne odcinki. 3 i poczatek 4 sezonu to juz nie to samo. bohaterowie wiecej gadaja niz robia. marzy mi sie zeby bylo wiecej akcji - np zeby poloczyli sily, stworzyli supergrupe i walczyli ze zlem :) moze byloby to cos w stylu x-men, ale co tam - x-menow lubia wszyscy ;)