"Dexter" nie dal rady, "Supernatural" tez nie, "4400" mozna na 4 pozycje wepchnac, ewentualnie "sopranos", "24" sie zepsulo. Zenady typu "Greys anatomy" czy "Desperate Housewives" nie powinno sie uwzgledniac w rankingach nawet, gardze takim chlamem najgorzej....
jak wolisz... dla mnie to klimat troche za bardzo zryty, ale i tak serial jest dobry
ps. widziales wszystkie episody?
jak wolisz... dla mnie to klimat troche za bardzo zryty, ale i tak serial jest dobry
ps. widziales wszystkie episody?
Owszem widziałem wszystkie odcinki "Dextera" jak i seriali , które wymieniłeś powyżej.
asdsadadsdsadsadadasdadadadsasadadadaddasdasdsaasdadd gdzie jest mój komentarz?! ;|
mnie znuzyl ten serial po kilku odcinkach, wiec wypadl dla mnie z czolowki, ale jest ok, oryginalny i przerazajacy chwilami,
jednak WIELKA TROJKA na dzien dzisiejszy jest jak w temacie.
pozdr
do jako tako
według mnie dexter dał rade i zasługuje na 1 miejsce wśród tych wszystkich seriali, które podałeś
Dlaczego??
A dlatego bo dexter jest oparty na świetnej powieści co raczej nie gwarantuje naciągania tak jak to było w lostach (które w moich oczach przez to duuuużo straciły), 4400 (też w pewnym momencie naaciągane ale jakoś w końcówce 3 sezonu wybrnęli), prison break (w połowie 2 sezonu już nie czuło sie tego klimatu, dopiero końcówka była obiecująca). Co do jakiegoś sopranosa nie będę się odwoływał bo nie oglądałem, natomiast grey's anatomy czyli nasi chirurdzy według mnie też są pewnego rodzaju fenomenem
Mój ranking:
1. The OC (klimat, klimat, klimat - skończyłem oglądać 3 misiące temu i nadal z łezką w oku wspominam losy Ryana, Setha, Marissy i Summer)
2. Dexter (duży + za znakomita grę głównego bohatera)
3. Lost (w dużej mierze za pierwszy sezon)
4. Prison Break (no jednak "to coś" w tym serialu jest)
5. Grey's Anatomy (pokazanie w świetny sposób zawodu lekarskiego)
6. 4400 (fajny pomysł, dobra realizacja, duże nadzieje na 4 sezon)
Teraz jestem w trakcie przygotowań do oglądnięcia Battlestar Galactica oraz Jericho no i oczywiście jestem na bieżąco Z herosami na tvp1 a wię może któryś z nich zawojuje w moim rankingu:)
Jakotako, naprawdę z Ciebie jest taki idiota?
Chodzisz po stronach każdego filmu i piszesz "jak na swój gatunek..."
po ch.. to? FW to nie miejsce na debiliady... Myślisz, że kogoś interesuje Twoje gówno warte zdanie?! ;-|
myslisz ze mnie interesuje Twoja "bardzo rzeczowa" krytyka?
nie ruszaja mnie takie obelgi wiec sobie daj spokoj. co do formy mojego tematu na forach: temat jak kazdy inny, daje po prostu ocene i jak ktos ma cos do powiedzenia w tej sprawie to odpowiada, a jak nie - to ignoruje, na tym to polega. temat lepszy niz polowa istniejacych na forach... (np. czy claire z heroesow znajdzie sobie chlopaka...)
dzieki za rzeczowa odpowiedz.
Jericho nie polecam, bo sie ciagnie jak flaki z olejem, glowny temat pojawia sie przez 5 min w kazdym odcinku, reszta to jakies bzdury o mieszkancach Jericho.
Sopranos nie jest "jakis", jest bardzo oryginalny, ma swietny, specyficzny, gangsterski klimat.
OC nie widzialem.
co do Dextera: nie mowie ze jest to serial zly , wrecz przeciwnie, jest dobry (oryginalny i przerazajacy momentami) jednak troche mnie znuzyl klimat... co do gry aktorskiej Hall'a to sie zgadzam.
Mój skromny ranking:
1. Grey's Anatomy [ze względu na bardzo ciekawe wątki, świetnych aktorów, i to ze przez ani sekundę sie nigdy nie nudziłem, no może na początku, ale z odcinka na odcinek serial jest lepszy]
2. Heroes [trzyma w napięciu i jest świetnie zrobiony, mniejmy nadzieje ze 2 sezon będzie trzymał poziom pierwszego]
3. Prison Break [super serial, druga seria gorsza ale fajnie sie kończy]
4. Losty [wg mnie z odcinka na odcinek w 3 serii gorzej ale nadal pozostaje świetnym serialem na poziomie]