PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Co sądzicie o odcinku 4x19? Mi się jak najbardziej podobał, szkoda tylko, że między Peterem i Samuelem nie było jakiejś epickiej walki. Najbardziej uszczęśliwił mnie Volume Six "Brave New World". Teraz pozostaje nam tylko czekać na kolejne odcinki.

ocenił(a) serial na 8
darkopolo_pl

Jeszcze nie wiadomo czy będą nowe odcinki.

ocenił(a) serial na 8
bastek66

Wydaje mi się, że napis To Be Continued o czymś świadczy...

ocenił(a) serial na 9
darkopolo_pl

Ja się cieszę że wogóle to pokazali. Do tej pory mam niesmak po tym jak z walki Peter-Nathan vs Sylar zobaczyliśmy tylko drzwi. Mam nadzieję że to otwarcie 6 voluminu nie było pochopne. Tyle się mówiło o końcu serii a tu nagle 'to be contunued' na koniec. Niemniej jednak mam nadzieję na kontynuację.

użytkownik usunięty
reese

Bo oni na razie nagrywają serial, a jak stacja NBC powie, że z powodu małej oglądalności, zaprzestaje wykupywania serialu, to będzie koniec - będą nagrywali dla siebie=nie będą nagrywali wcale.

Co do samego odcinka - nie wiem, co gorsze: czy to, że będzie kolejny sezon, który będzie nas męczył tak jak ten, czy to, że odgrzewają kotlety (znowu) - przecież już były próby powiedzenia światu o Herosach.

Nie mam też pojęcia, kto będzie czarnym charakterem... Doyle? Samuel będzie w Firmie, nie ma nikogo na miejsce Samuela. Będą musieli nową postać wprowadzić.

No nic, Volume 6 (a sezon 5) obejrzę, ale nie oczekuję fajerwerków. 4 miliony oglądalności, to bardzo słabo.

ocenił(a) serial na 10
darkopolo_pl

Na ten odcinek czekaliśmy od końca września kiedy to zaczął się 4 sezon. Wielki szacun dla Robert Knepper'a!! To jak on zagrał swoją postać było na prawde fascynujące. Myślę, że dużo wniósł do to tego serialu. To jego wkur*ienie pod koniec tego odcinka, baardzo mi sie podobało.
A sam finał.. na prawde bardzo dobry. Walka Peter vs. Samuel była troche krótka, ale i tak świetna, nie to co pokazali w 3 sez. Peter kozaczył, i dobrze. Niestety nie doczekaliśmy sie przywrócenia jego mocy.
Ando , Hiro i Charlie - hmm.. troche taka telenowela się z tego zrobiła. Czyżby Sylar się na prawde zmienił? Nie wierze w to, powinni na jakiś czas ograniczyć jego postać w następnym sezonie i żeby powrócił w najmniej oczekiwanym momencie i zrobił wielkie bum.
Przez cały odcinek Claire mi się podobała, aż to Volume 6. Co ona zrobiła? Przecież tą historię już przerabialiśmy. Czyżby jednak przyszłość Petera się sprawdziła i normalni ludzie będą chcieć mieć moce? "Brave New World" musi powstać i nam to wyjaśnić.

McAfee

Peterowi raz udało się zmienić przyszłość i nie dopuścić do tego by Natahan wyjawił światu prawdę. Teraz zrobiła to Claire i może się okazać, że przyszłość, którą w 3 sezonie zmienił Peter, jednak stanie się faktem...

ocenił(a) serial na 8
darkopolo_pl

Jestem rozczarowany, liczyłem na walkę tego gostka co się rozmnaża z Saylarem i Peterem.

Chyba czas najwyższy skończyć na dobre z tym serialem, jak wyjdzie 6 sezon, chyba po niego nie sięgnę.

ocenił(a) serial na 7
L39

mnie najbardziej rozwalaja zachowania ludzi słuchaczy w serialu;] Samuel cy ktoś tam wali gadkę farmazony a tłum stoi i kiwa głowami yeah to prawda tak bla bla bla XD normalnie żygac mi sie chce jak takie cos widze. Typowe amerykanskie zachowania wrrr

darkopolo_pl

Claire Bennet - kolejny przykład na to, że KOBIETY głównie w
filmach/serialach są po to, żeby wszystko spierdolić.

ocenił(a) serial na 10
darkopolo_pl

Dlaczego wszyscy mówią tylko o tym czy to nie koniec serialu a nie o samym odcinku. Odpowiedź jest prosta bo niema o czym mówic.
Jak zwykle nic specjalnego w tej serii i zdecydowanie nie był to ostatni odcinek sezonu ale odcinek który powinien miec miejsce 10 numerków wstecz.

Co dostaliśmy, jak zwykle nic, Hiro - melodramat, Sylar - bohater ( też mi coś facet zbijał ludzi ,polował na dzieci a teraz co wszyscy mu wybaczają ) , Samuel który jak zwykle ani nie grzeje ani nie ziębi( myślałem że zrobi kupę na tej scenie albo urodzi dziecko).

Nikt nie zginął , nikomu nic się nie stało , kompletnie nic. I jeszcze ta końcówka , mogli chociaż Clare uśmiercic ale było by zaskoczenie.

Ja już wysiadam , po drugim sezonie dałem szansę trzeciemu i Nic, w połowie znowu Nic , po czwartej przerwie mówię sobie a dam jeszcze jedną szansę i znowu Nic.

Myślę że czas skończyc , tym bardziej że zostawili tak otwartego zakończenia jak chocby w przypadku : Jericho czy Terminator : KSC.

Ja mówię na razie do widzenia a czy powiem żegnajcie jeszcze zobaczę...

ocenił(a) serial na 9
patryks83

Też jestem fanem ale spadek poziomu jest baardzo widoczny. Tak jak pierwszy sezon i drugi oglądało się z szczęką na ziemi to na reszcie się nudziłem.

Co do zakończenia sezonu widziałem to zupełnie inaczej ale cóż nie jestem scenarzystą :P Gdy Sylar stał się Nathanem to miałem nadzieje że wszystko pójdzie w strone przyszłości z 1 sezonu (Nathan(sylar) został prezydentem po wybuchu Peter i Hiro są 'terrorystami' razem z więzienia uciekają itp) z motywem że przyszłości nie idzie zmienić całkowicie tylko ją opóźnić ale niestety nie poszli tamtą stroną. Myślałem że w ostatnim odcinku Sylar się poświęci i zginie za Claire albo Petera(wkońcu nazwa sezonu odkupienie). Walka też myślałem że będzie lepsza chociaż nie za bardzo bo wiemy jak wyglądają walki w Herosach (przez szparke), ale te tańce Petera i Samuela(który po sprowadzeniu tyle ludzi powinien być mega zajebiście silny) nie był ciekawe lecz śmieszne :/

Jak nakręcą dalej to będę pewnie oglądać z sentymentu.

Chciałbym żeby nakręcili Orgins to by mogło być świetne, zatrudnić nowych aktorów z starych zostawić Adama(on ma ten sam wiek od kilkuset lat) i pokazać historie Angeli, Arthura, Adama, ojca Hiro, Lindermana (i kilku nowych)jak się wszyscy poznali założyli 'Company' i jak doszło do tego że chcieli zniszczyć Nowy Jork dla 'mniejszego zła'. Szkoda że porzucili Orgins po strajku scenarzystów ale kto wie może do niego wrócą i pokażą to wszystko :)