PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60206
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Powiem tylko tyle że odcinek przeszedł sam siebie i kto by pomyślał że ojcem claire jest nathan!!! Ta scena spowodowała że zamarzłem na chwile ;] Co do petera to fajnie że może używać wszystkich mocy. Bennet musi mieć sporo tych tajemnic. Czekamy co za tydzień się wydarzy. Cant wait.

ocenił(a) serial na 9
Szarku

Wow!!! Normalnie znowu zatkało :0
Fire Woman + Flying Man = Undestructable Girl :D:D
No i to że Peter może absorbować "na stałe" moce Heroesów jest niezwykłe.
Kurde uwielbiam Heroesów :D I jak zawsze z niecierpliowścią czekam na kolejny odcinek :]

ocenił(a) serial na 10
Szarku

a moim zdaniem zagmatwali to trochę, tak jak by ktoś, kto pisał scenariusz zrobił to na siłę. Wolałbym, żeby wprowadzili nowego bohatera... takie jest moje zdanie...

ocenił(a) serial na 5
KriegaN

Super odcinek , robi sie coraz ciekawiej , zaskakujące było wypuszczenie Nikki/Jessicy z psychiatryka , pewnie Linderman miał cos z tym wspolnego.
No własnie Linderman! ciekawe kiedy wkoncu go ujawnią , czy ma jakies moce? juz sie nie umiem doczekac informacji na jego temat :>
Hiro jak zwykle niezły ;)
hm no i znowu tydzien czekania :(

ocenił(a) serial na 9
tajek8

Zostawiłem dla nich rodzinę Prison Break i musze przyznać, że jestem szczęśliwy:). A zaczynało się tak niewinnie niewilekie zainteresaowanie i zanim się sopstrzegłem wpadłem po uszy:)

Szarku

odcinek świetny, najlepsze sceny to te z Peterem i Invisible manem ;p końcówka mocna, no cóz fani pary Claire/Peter chyba będą musieli obejść się smakiem ;)

oliina

Z tym "fani pary peter/claire muszą obejść się smakiem" troche mnie rozbawiłaś (to już chyba podchodzi pod pedofilie) ;] Zresztą peter jeżeli teraz sie nie obrazi na simmon to według mnie to właśnie oni powini być parą ;)

Szarku

pedofilia nie pedofilia, ja tylko mówię, że sporo osób miało nadzieje, że powstanie taka para ;p dla mnie byłaby troche dziwna ze względu na ta różnice wieku ;p

ocenił(a) serial na 7
Szarku

Jak tak dalej pójdzie to się okaże, ze wszyscy są jedną wielką rodzinką... Chociaż nie wiem jak sobie z Hiro poradzą :/

ocenił(a) serial na 10
Szarku

Odcinek był świetny !
Peter musi się nauczyc tylko kontrolowac te moce :)
Tak samo nauczyła sięprawdziwa matka Clare (Firemanka ;0) )
Więc może to ona nauczy go kontrolowac moc ?

http://www.serialheroes.yoyo.pl

ocenił(a) serial na 7
Szarku

Najelepszy Ep. jaki wyszedl ..... :D
Zajebista koncowka...............
:D
I . Zobaczymy co wymysli Sylar

ocenił(a) serial na 5
Finalny_Odbiorca

Kurcze nie mam skad sciagnąć ... :( macie może jakieś adresy czy coś..?

ocenił(a) serial na 10
Szarku

Odcinek mocny jak prawioe kazdy

Peter --> Moze uzywac wszystkich mocy ( wow ;] )
Claire --> Corka Nathana i tej jej matki :P fajna para ;D ( no i nie zostala [ na szczescie ] zabita przez Sylara
Hiro --> Madry jak zawsze no i zadowolona siostrzyczka :D

odcinek nie ma co , fajny i ta ostatnia scenka mocna :D

btw. dobrze ze ten ktory odbiera pamiec ludzia nie odebral jej Claire ;]

Pozdro

ocenił(a) serial na 7
lastsamurai1990

Heroes nareszcie osiagaja ten poziom, ktorego sie spodziewalem. Mialo byc ciekawie, efektownie, nietuzinkowo, przewrotnie i zaczyna tak wlasnie byc. To jak dla mnie dopiero drugi (po 1x12) odcinek bardzo dobry(pozostale byly co najwyzej dobre, a niektore nawet slabe), zaskakujacy, choc wiedzialem, ze ten telefon odbierze (...) w ostatniej chwili sie domyslilem, bo przez moment zastanawialem sie, kto moze najbardziej zaskakoczyc, no i dobrze trafilem.

Atutem ostatnich odcinkow jest tez Christopher Eccleston. kolo fajnie gra. podoba mi sie to jak odtwarza on swoja postac. ten akcent i taka "luzacka" kreacja. swietnie to robi.