jest pare ciekawych wątków,ale gdyby nie to że lubię seriale oglądać do końca pewnie bym się nie skusiła
Wg. mnie drugi jeszcze jest bardzo dobry chociaż gorszy od 1 sezonu, w drugim sezonie poznaliśmy takie świetne postacie jak Adam czy Elle ;)
Trzeci sezon jest po prostu zniewalający, najlepszy ze wszystkich, chociaż przyznaję, że drugi był gorszy od pierwszego. Trzeci bardzo mnie wciągnął, ukazuje nam cała genezę istnienia herosów, niebywałe zwroty akcji, a co najważniejsze po obejrzeniu każdego kolejnego odcinka, nie wiedziałam co będzie dalej. Polecam Polecam.
Pierwszy jest najlepszy bo i dość konkretny i tajemniczy zarazem. Dalej robi się troche "Moda na sukces" (te same postacie, raz dobre, potem złe, potem znowu dobre i taki kołowrotek niestety średnio przekonujący). Generalnie dla mnie najfajniejsze wątki w serialu (całym) dotyczą Hiro, i drugi sezon ten właśnie ratuje. W trzecim i jego zaczynają przekombinowywać. W trzecim są momenty lepsze i gorsze - bliżej zakończenia robi się troche lepiej.