PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi
ocenił(a) serial na 8
heat_miser

jest pare ciekawych wątków,ale gdyby nie to że lubię seriale oglądać do końca pewnie bym się nie skusiła

ocenił(a) serial na 9
fenix

Wg. mnie drugi jeszcze jest bardzo dobry chociaż gorszy od 1 sezonu, w drugim sezonie poznaliśmy takie świetne postacie jak Adam czy Elle ;)

heat_miser

Trzeci sezon jest po prostu zniewalający, najlepszy ze wszystkich, chociaż przyznaję, że drugi był gorszy od pierwszego. Trzeci bardzo mnie wciągnął, ukazuje nam cała genezę istnienia herosów, niebywałe zwroty akcji, a co najważniejsze po obejrzeniu każdego kolejnego odcinka, nie wiedziałam co będzie dalej. Polecam Polecam.

ocenił(a) serial na 8
heat_miser

Pierwszy jest najlepszy bo i dość konkretny i tajemniczy zarazem. Dalej robi się troche "Moda na sukces" (te same postacie, raz dobre, potem złe, potem znowu dobre i taki kołowrotek niestety średnio przekonujący). Generalnie dla mnie najfajniejsze wątki w serialu (całym) dotyczą Hiro, i drugi sezon ten właśnie ratuje. W trzecim i jego zaczynają przekombinowywać. W trzecim są momenty lepsze i gorsze - bliżej zakończenia robi się troche lepiej.