Oglądam teraz pierwszy sezon na tvp 1 i tu Peter jest pielęgniarzem, który dopiero po długim czasie skrytego podkochiwania się wyznał miłość Simone Deveaux, a na youtube znalazłam urywki z 3 innymi dziewczynami, Niki( która zresztą ma mężą i synka i spała z bratem Petera), Elle i Caitlin. Jakoś mi to do niego nie pasuje. Może mi któś wytłumaczyć o co z tym wszystkim chodzi?
coś się wydarzy z Simone (nie chce pisać co bo stracisz przyjemność oglądania). Elle i Caitlin- to wątek z drugiego sezonu a z Nikki to chyba widziałaś kawałki z przyszłości więc za kilka odcinków się wyjaśni. cierpliwości.....XD
ogladałem wczoraj Herosów i Simone została postrzelona przez tego narkomana, ale nie wiem czy umrze czy nie. możesz zawsze sprawdzić na wikipedii, albo gdzieś dokładnie co się z nią stało.
ale po co sprawdzać. a gdzie tu przyjemność oglądania?????. skoro już musicie wiedzieć to Simone nie przeżyje :-P
podobno w 4 sezonie znów będzie miał romans ale co i jak to nie wiem dokładnie. aż dziwne że w 3 sezonie był sam XP