PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

no wiec. .powiem tak, ze po tych wszystkich komentarzach etc spodziewalam sie czegos lepszego.. nie mowie ze jest zle.. bo nawet ciekawa akcja, a wogole to dopiero 2 pierwsze odcinki, ale nie jest lepsze od the 4400 .. jak dla mnie. Choć w niektorych scenach sie zgubilam i ciut <naprawde troche> sie znudzilam to zamierzam ogladac nastepne odcinki. .jak narazie daje tylko 6/10.. jak bedzie pozniej zobaczymy w czwartek :D

ocenił(a) serial na 9
Gurl

Pierwsze odcinki są rzeczywiście troszkę nudne ale zapewniam Cię, że warto oglądać ten serial bo w kolejnych odcinkach się rozkręca i jest suuuuuuuuuuuper :D

ocenił(a) serial na 10
Gurl

jak mozna wystawiac ocene serialowi po dwoch odcinkach?? sugeruje obejrzec calosc a dopiero pozniej oceniac

ocenił(a) serial na 3
ogryzek1989

a jak zrobią sześć serii, to w którym momencie można już oceniać ?

a jak zrobią dwadzieścia?

ocenił(a) serial na 10
tom6k

jak zrobia szesc serii to mozesz oceniac kazda z osobna albo lacznie szesc. jesli masz ochote to mozesz nawet wydac 132 opinie o serialu bo tyle ma odcinkow, tylko po co?

ocenił(a) serial na 3
ogryzek1989

Jesteś niekonsekwentny - najpierw każesz obejrzeć i oceniać całość - potem jednak każdą serię z osobna, a na końcu stwierdzasz, że można wydać i 132 opinie. Chcesz coś udowodnić, ale ja za bardzo nie wiem co...

A odpowiedź na pytanie "tylko po co ?"
Żeby wymienić się wrażeniami - a ocenę zawsze można zmienić; choć już pierwsze dwa odcinki wielę mówią na temat z jakiego typu rozrywką będziemy mieć do czynienia.

Gurl

jesli pogubiles sie juz w pierwszych dwoch odcinkach, to lepiej nie ogladaj pozostalych :)

ocenił(a) serial na 10
Keremere

Heh, ja je oglądałam po raz drugi a i tak nie wszystko łapię ;P Nie mówiąc o reszcie. Gdzieś tak koło 16 odcinka się zamotałam całkowicie, po 19 pomyślałam że może sobie zrobię przerwę, obejrzę wszystko raz jeszcze i wtedy startuję dalej, bo inaczej w moim przypadku nie da rady ;)

ocenił(a) serial na 7
Gurl

Według mnie 1 odcinek to nuda jak nie wiem ale potem serial nabiera takiego tępa i ma taką fabułkę:], że palce lizać:):P
pozdrawiam