no wiec. .powiem tak, ze po tych wszystkich komentarzach etc spodziewalam sie czegos lepszego.. nie mowie ze jest zle.. bo nawet ciekawa akcja, a wogole to dopiero 2 pierwsze odcinki, ale nie jest lepsze od the 4400 .. jak dla mnie. Choć w niektorych scenach sie zgubilam i ciut <naprawde troche> sie znudzilam to zamierzam ogladac nastepne odcinki. .jak narazie daje tylko 6/10.. jak bedzie pozniej zobaczymy w czwartek :D
Pierwsze odcinki są rzeczywiście troszkę nudne ale zapewniam Cię, że warto oglądać ten serial bo w kolejnych odcinkach się rozkręca i jest suuuuuuuuuuuper :D
jak mozna wystawiac ocene serialowi po dwoch odcinkach?? sugeruje obejrzec calosc a dopiero pozniej oceniac
a jak zrobią sześć serii, to w którym momencie można już oceniać ?
a jak zrobią dwadzieścia?
jak zrobia szesc serii to mozesz oceniac kazda z osobna albo lacznie szesc. jesli masz ochote to mozesz nawet wydac 132 opinie o serialu bo tyle ma odcinkow, tylko po co?
Jesteś niekonsekwentny - najpierw każesz obejrzeć i oceniać całość - potem jednak każdą serię z osobna, a na końcu stwierdzasz, że można wydać i 132 opinie. Chcesz coś udowodnić, ale ja za bardzo nie wiem co...
A odpowiedź na pytanie "tylko po co ?"
Żeby wymienić się wrażeniami - a ocenę zawsze można zmienić; choć już pierwsze dwa odcinki wielę mówią na temat z jakiego typu rozrywką będziemy mieć do czynienia.
Heh, ja je oglądałam po raz drugi a i tak nie wszystko łapię ;P Nie mówiąc o reszcie. Gdzieś tak koło 16 odcinka się zamotałam całkowicie, po 19 pomyślałam że może sobie zrobię przerwę, obejrzę wszystko raz jeszcze i wtedy startuję dalej, bo inaczej w moim przypadku nie da rady ;)