zmiennokształtność nie miał Peter skąd ja zdobył ?
Parkmann nie wiedziałem ze może kasować pamięć od kiedy i jeszcze zmieniać ?
peter on jest głupi na jego miejscu bym zdobywał więcej umiejętności
Sylar tez był głupi na jego miejscu , bym zrobił inaczej za planował miał lepsze cele zeby
zdobyć umiejętności sylar takie miał umiejętności pokonał by petera w 3s25odcinku
Parkmann JEGO dziecko ma fajna umiejętności
miał okazie sylar zdobyć nowej umiejętności od Micah Sanders nawet fajna
a jak wyjął sylera miał umiejętność peter niewidzialność
Oglądam dokładnie robi się idiotyczne odcinki mało jest pokazane jak
Jak Zdobywają nowe umiejętności nie jest pokazane np.
Sylar lata
Przy ostatniej odcinku tak łatwo się zamienił Peter prezydenta jeszcze nie miał zmiennokształtność
Dopiero zdobył w limuzynie od sylera
Ale ma więcej Peter umiejętności może zdobywać więcej do oporu , Sylar też mam dużo i też może zdobywać więcej
Jak tak łatwo wyjął zwłoki limuzyny sylera przy takiej ochronie i NIK nic nie widział
Sylar zatopił Nathan to było głupie i tak sobie przypomni kim jest i jak matka myśli ze to jej syn
Sorki za błędy może trochę dla mnie dziwne Parkman wiedziałem ze może kontrolować ludźmi
Był taki Haitańczyk on kasował pamięć i ją zmieniał
Mam nadzieje w 4 sezonie będą lepsze i dokładne pokazane i wytłumaczą te nie porozumienie i trochę lepsze efekty
Masz gg lub numer telefonu
Głupcze ! ;P
Zastanów się co ty w ogóle piszesz !
- Peter nie zdobył zmiennokształtności w limuzynie tylko w tym pokoju Nathana w czasie ich walki !
- Peter nie może zdobywać więcej od kiedy jego tata zabrał mu moc ! tzn. teraz już chyba może bo Sylar posiada tą umiejętność ...
- Przecież Ci ludzie wiedzieli, że Peter ma zamiar "zaatakować" Sylara !
- "Sylar zatopił Nathan to było głupie i tak sobie przypomni kim jest i jak matka myśli ze to jej syn" <-- Nie kminie ... xp
- Parkman właściwie nie kasuje pamięci, tylko wmawia ludziom różne rzeczy...
- Co ci do tego czy mam gg ? xP
jak mu zabrał mu tata, to jak te resztę zdobył mocy i jak moze
zdobywać mocy , po tym zastrzyku tylko miał moc latanie ,
ooo ! Naprawdę jesteś taki głupi czy tylko udajesz ?
Peter później mógł mieć jedną moc na raz !
Umiał latać bo przejął moc od Nathana !
O.O
Po pierwsze naucz się pisać ... ! =/
- Peter przejął moce od Sylara, dlatego jest zmiennokształtym !
- Skoro nie wiedziałeś, że Parkman może kasować pamięć, a tym bardziej, że może ją zmieniać, to widać nie dość dokładnie oglądasz "Heroes" ...
- Peter nie może zdobywać więcej umiejętności, ponieważ może mieć tylko jedną !
- "a jak wyjął sylera miał umiejętność peter niewidzialność" <-- tego nie zrozumiałam O.O
Pozdrawiam !
Jeśli Peter przejął wszystkie umiejętności Sylara (czyli jego zdolność to przejmowanie zdolności drugiej osoby, ale jednej na raz), to może zdobywać nowe, ale metodą "trepanacji" (z której nie będzie korzystał, ze względu na charakter, chyba, że "głód" go pokona) albo długotrwałą (i być może bolesną) analizą (jak Sylar zrozumiał elektryczność od Elle).