PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Nie wiem jak wam ale mi się podobała ta ostatnia scena z Sylarem i Peterem. Powinni częściej ze sobą przebywać. Uroczo skaczą sobie do gardeł. Sylar też taki zawadiacki. Może z czasem by się poprawił. Co wy na to? Pogadał z resztą załogi powiedział, że bardzo zawinił obiecał, że już nie będzie bo i tak już dużo sie nauczył. A potem wielki hug ze wszystkimi. I w sezonie drugim już by wałczył o World Peace.
Kto jest za tą opcją?

ocenił(a) serial na 10
PetZoo

no jasne :DAle mnie tez sie podobała ta scena. Troche zaskakujace zakonczenie. Nie myslałam ze tak bedzie. ( nie napisze co bo sa ludzie którzy jeszcze nie widzieli 23 a nie chce im psuc zabawy )Już sie nie moge doczekac 2 sezonu!

ocenił(a) serial na 6
PetZoo

bardzo dobre rozwinięcie akcji. Myślę, że ten serial nabrałby kolorytu jeśliby wszystko potoczyło się wg twojego scenariusza. Nie myślałeś o karierze scenarzysty? Wiesz, nigdy nie jest za późno...

GodFella

Kurcze a ja nie widzialem i muszę śledzic w tv.

P.S.
Jak ściągać z tej strony Rapid Share??

ocenił(a) serial na 9
lukasz0312

W tabelce na samej dole (jeżeli masz link z bezpośrednim dostępem do pliku) klikasz na free, czekasz chwilkę i się pobiera.

GodFella

No co ty gościu. Napisałem to dla żartu. Przecież Sylar to straszny złoczyńca aż do szpiku kości tu nie ma co zmieniać. Idealny przestępca. Choć niestety wielu ludziom się podoba i mi też niestety. Dobra postać poprostu wykreowana.