PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

problem "Sylar"

ocenił(a) serial na 5

Załóżmy, że czekają nas jeszcze następne serie.Czy już do końca zawsze największym i powszechnym problemem będzie Sylar????

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 5

w sumie teraz to Samuel ejst wrogiem;p Sylar póki co to tylko psychika bez ciała ;p

ocenił(a) serial na 7
SzOpMaN

SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER

Prawdopodobnie już nie. We wczorajszym odcinku widać, jak z grobu wychodzi Sylar, a nie Nathan.

ocenił(a) serial na 5
Kiyan

moze to tylko taka podświadoma zmiana wyglądu?

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 5

Ktoś nie uważnie oglądał serial:D

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 5
trecking

Moim zdaniem Sylar dodawał pikanterii temu serialowi. Był miłą odskocznią. Kiedy nudziły mnie tematy typu: ratowanie świata, ucieczka przed złymi korporacjami, wieczne "obiecywanie" ojca Clair, ze nie będzie sekretów.... syler sprawiał, że odcinek nie był monotonny. Lubie jego poczucie humoru, sposób w jaki bawi się ofiarą, determinacje, zdecydowanie i dążenie do celu (i nie, nie jestem psychopatą. Jego postać jest najbardziej wyrazista i jako jedyna nie zastanawia się co ma robić. Nie jest nudny). także jeżeli Sylar miałby być jedynym czarnym charakterem, który sprawia najwięcej kłopotów to nie mam nic przeciwko temu:D

użytkownik usunięty
LaraNotsil

Osobiście uważam, że 70% ludzi na miejscu Sylara, znacznie gorzej od niego by postąpiła.

LaraNotsil

Osobiście, denerwuje mnie jak komercyjność serialu, wpływa na cechy
bohaterów negatywnych. Odnoszę wrażenie, że twórcy boją się reakcji widzów,
robiąc z postaci takich jak sylar biedne, zwichrowane ofiary wyższej siły,
która ma nad nimi władzę. "To nie jego wina", "instynkt mu tak nakazuje",
"to przez trudne dzieciństwo", a wszystko to by widzowie się nadto nie
zbulwersowali, a serial nie stracił na popularności. Czy naprawdę
amerykańska publika jest tak ograniczona, aby zbesztać interesującego,
aczkolwiek moralnie wypaczonego bohatera, a jednocześnie przymknąć na to
wszystko oko, jeżeli tylko autor scenariusza wymyśli kilka idiotycznych
wymówek? Tak to, moim zdaniem, niestety wygląda.

ocenił(a) serial na 9
trecking

Ludzie nie chece nic mowic, ale z tego co czytalam jakis czas temu (przed rozpoczeciem emisji 4 sezonu vol.5) powiedziane bylo, ze jest on ostatni :/

ocenił(a) serial na 6
sisi421

tia, ja kiedyśczytałem, że sezon 2 prison breake będzie ostatni:P Wszystko od oglądalności będzie zależeć, jednak myśle, że 5 sezon na 90% powstanie ;)

A co do Sylara jestem zdanie iż za dużo go już, liczę na to , że ostatecznie uśmiercą tą postać w tym sezonie. Bardzo go lubię, ale wychodzę z założenia, że już go za dużo:)

ocenił(a) serial na 8
trecking

ja mysle ze tak myslalem ze nie ale po obejrzeniu 4 odcinka najnowszej serii mysle ze znow tak bedzie poniewaz tylko peter mogl go jakos powstrzymac ale tylko podstępem

ocenił(a) serial na 5
Micol999

co wy gadacie ;p
Sylar musi byc do samego konca ;d Bo wg. mnie serial powinien sie skonczyc pojedynkiem Sylara z Peterem xD

ocenił(a) serial na 9
SzOpMaN

A jak myslisz kto wygra... :D A moze skonczy sie tak, ze Sylar sie zmieni juz tak na dobre i bedzie jednym, z tych cudownych herosow ktorzy chca uratowac caly swiat.... :p

ocenił(a) serial na 5
sisi421

zasadniczo to gdyby nie zmieniono przyszłości w 3 serii to właśnie takim herosem stałby się nasz Sylar :)

użytkownik usunięty
rpd0

teraz jestem w trakcie ogladania 24 odcinka więc to musi być szybko a w apteczce mam tylko valium)

użytkownik usunięty
rpd0

Zanim ściągnąłem ostatni odcinek Prison Breaka, to na stronie, z której go ściągałem były zdjęcia, starałem się na nie nie patrzeć, ale niestety, zerknąłem na 0,1 sekundy no i ... jedno zdjęcie zdradziło mi zakończenie. Byłem tak wściekły, że omal fotelem nie rzuciłem w okno.

ocenił(a) serial na 5

Jesteś śmieszny. Sam to przechodziłeś a robisz to samo. Jak nie rozumiesz po co ludzie wchodzą na forum przed zobaczeniem wszystkich odcinków to gratuluję rozumowania i pojmowania idei strony o filmach:D To mój ostatni post, w którym piszę o spoilerach do Ciebie. Następnym razem w przeciągu maksymalnie dwóch dni, twoje posty, które zdradzają ważne informacje, (na które człowiek czeka bez napisu SPOILER) zostaną wykasowane.

użytkownik usunięty
LaraNotsil

Nie trudź się, nie wejdę już więcej na to forum. Nie dopóki, tacy jak Ty tutaj będą.

masz rację, pierwszy raz przyznaję ci rację--->dla swojego dobra, lepiej tu nie wchodź bo twoje posty rażą w oko i psują krew innym userom, a tak BTW to co miałeś na myśli pisząc do Lary; tacy jak Ty? to znaczy jacy? tacy ogarnięci? inteligentni? heh, jeszcze nie odchodź, plis, przeczyatj najsampierw wszystko co do ciebie napisałem i dopiero wtedy możesz sobie iść i nie wracać :)

Rbk, sądzę, że traktujesz całą kwestię fabularną nazbyt poważnie.
Rozumiem, że spoiler może spowodować lekką frustrację, ale czy na pewno
TAKA agresja jaką tu wspomniałeś jest usprawiedliwiona? Ja, osobiście
bardziej skupiam się na treści - emocjach jakie przekazują aktorzy
aniżeli na samej historii, a w szczególności gdy jest ona tak
nieskomplikowana, jeżeli nie naiwna momentami jak tutaj.
Czy naprawdę ułamek zakończenia, który zajął scenarzyście zapewne nie
więcej niż kilka chwil wysiłku intelektualnego jest wart zszarganych
nerwów?

Dartenius

Mówisz o Herosach czy PB? :)

ostatni odcinek PB? masz na myśli 4 sezon? no nie bądź smieszny 4 sezon PB nawet nie może się równać z 3 sezonem HEROES, PB ogladam teraz tylko dlatego żeby kontynuować rytuał - ale dla mnie to jest już zwykły szary serialik i całe szczęście że ostatni już sezon.

ocenił(a) serial na 10
trecking

teraz kiedy Sylar skumpluje sie z Samuelem to moze byc ciekawie. ;)
on mu powie kim Sylar jest na prawde i bedzie sie sezon rozkręcał.. ;]

ocenił(a) serial na 7
McAfee

Chyba że Sylar nawróci się na dobrą drogę, będzie pracował w McDonald's i serwował hamburgery ]:->