PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

wielki powrót

użytkownik usunięty

Do bardzo dłuuugiej przerwie na antenę TVP 1, powracają Herosi, narazie tylko 1 sezon, ale kto wie może w przyszłości doczekamy się drugiej części

ocenił(a) serial na 10

czytałam gdzie ze po 1 sezonie teraz w tvp1 ma byc 2 sezon

ocenił(a) serial na 9
filipin5

Witam. Warto oglądać ten serial ? Bo za pierwszym razem jak go oglądałem, to obejrzałem może z 1 odcinek, a jak fajny jest to sobie obejrzę w całości :P

ocenił(a) serial na 10
Shafter

No w końcu ale ja wiedziałem już na końcu kwietnia nawet pisałem na forum.

ocenił(a) serial na 10

a wiecie moze, czy on bedzie co tydzien.? tzn we wtorki.?

ocenił(a) serial na 10

Tak się kręci serial. Już od razu po pierwszych dwóch odcinkach można powiedzieć iż I seria jest najlepsza a pozostałe dwie no cóż...
Świetne rozpoczęcie serialu mimo że nie pełne akcji i napięcia to jednak ciekawe,psychologiczne, dramatyczny i wciągające. Ostatnio oglądałem zakończenie 3 serii i już teraz mogę powiedzieć że te pierwsze odcinki miały więcej pozytywnych stron niż pozostałe dwie serie razem wzięte.

Ten klimat , sposób kręcenia i postacie.
Mam tylko nadzieje że w 4 serii powrócą tak znakomite postacie jak Micah ,Molly Wallker no i Zack czyli Thomas Dekker który uganiała się za Claire (Terminatora zdjeli no to może ...).

Mimo że niedawo był koniec i już miałem dość tego serialu to jednak teraz znowu rozpocznę przygodę z Herosami.

P.S. Gorąco Polecam

ocenił(a) serial na 9
patryks83

Już dzisiaj puszczają 1 sezon na tvp?
Też bym obejrzał 1 wspaniały sezon, pamiętam jak już po kilku odcinkach zbierałem szczękę z podłogi :)

ZlyCzarny

chyba se w kulki polecieli bo w programie nie było żadnych herosów....dopiero za tydzień we wt. bedzie 3 i 4 odc

użytkownik usunięty
rpd0

To ciekawe, bo ja obejrzałem dzisiaj na TVP1 dwa pierwsze odcinki.

tak tak.
dzisiaj, korzystając z nadmiaru czasu i niedoboru czegokolwiek zdatnego do oglądania w tv, włączyłam sobie tvp1 i obejrzałam.
muszę powiedzieć, że zostałam bardzo mile zaskoczona.
i zamierzam oglądać dalej, naprawdę mnie wciągnęło ;)

ocenił(a) serial na 9

Rok temu pierwsza seria leciała w wakacje, więc druga też się pewnie pojawi w tym czasie (to wkurzające, że na TVP1 trzeba czekać rok na następne odcinki). Słyszałem, że druga jest gorsza, ale chętnie sobie zobaczę. Ale najpierw przypomnę pierwszą :).

użytkownik usunięty
speiderman

Nie w zeszłym roku a dwa lata temu Spaidy