PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60205
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

nie obejrzałam jeszcze do końca 3 sezonu, ale zauważyłam, że niektóre postaci zniknęły albo ich wątki zostały dziwacznie zakończone. Np.
1. żona Nathana i ogólnie jego rodzina - są się z nimi stało, że przyszły Nathan - Prezydent pojawia się z Tracy jako Pierwszą Damą ?
2. gdzie się zapodział Wes - ten latający chłopak Claire? Był taki słodki!
3. Caitlin czy jak jej tam - ta dziewczyna Petera, która zninęła w przyszłości.
4. Cały wątek z Mikah, który był taki rozbudowany z s.2 teraz nagle znika z powodu śmierci Nikki. A co się stało z biednym chłopcem i np. jego kuzynką?
5. I czy przypadkiem pod koniec 2 sezonu Sylar nie strzela do Mayi? Więc jakim cudem ona teraz żyje?

ocenił(a) serial na 9
Medea_2

prawda są urywane niektóre wątki ale tak:
1. Coś kojarze że się rozwiódł z żoną
2. Gdzieś odleciał :D
5. Mohinder wstrzyknął jej krew Claire więc się wyleczyła

ocenił(a) serial na 9
ZlyCzarny

A gdzie podziała się Molly mieszkała z Parkman ale nie kojarzę jej z 3 sezonu.

Woj8ech

na początku 3 sezonu Maya rozmawia z Sureshem i on mówi, że dobrze, że Molly wyjechała, ale że bał się do podróżowała sama. Ale nie powiedział dokąd ją wysłali, tyle przynajmniej, że jej zniknięcie jest sensownie wytłumaczone. Poza tym Molly pojawia się w wizji przyszłości, którą ma Parkman i tam ona mieszka z nim i z Daphne.

ocenił(a) serial na 9
Medea_2

Co do Mikah w zwiastunie dalszej części sezony 3 ma się pojawić.

ocenił(a) serial na 7
Medea_2

1. Nie mam pojęcia.
2. jak wyżej.
3. Nie udało jej się uratować, więc chyba została w przyszłości.
4. Po śmierci mamy chyba on i jego kuzynka dali sobie spokój ze zgrywaniem bohaterów i siedzą w domu.
5. Sylar ją chyba tylko postrzelił;)

ocenił(a) serial na 8
komatu

1. Nathan się rozpił po 1 sezonie i rozwiódł z żoną (sceny w dodatkach do DVD). Aż szkoda, bo lubiłam jego rodzinę.
2. Wes w jednym z ostatnich odcinków 2 sezonu rozszedł się z Claire, bo nie zgaszał się z jej planem ujawnienia istnienia takich ludzi jak oni.
3. Z tego co czytałam, to scenarzyści potraktowali Caitlin jakby jej nie było i nie mają zamiaru o nie wspominać. FAIL!
4. Mikah usunęli w ramach akcji "zmniejszamy obsadę". Mam nadzieję, ze jeszcze wróci.
5. Mayę uratowała magiczna krew cheerleaderki. Szkoda XD.

Kate_V

kurcze ! czy było jeszcze coś ważnego w tych dodatkach, co warto wiedzieć ?

ocenił(a) serial na 8
Medea_2

Moc Kaito Nakamury:
http://www.youtube.com/watch?v=jSLrQ_6zi3Y

Trochę scen z Sylarem:
http://www.youtube.com/watch?v=PmJmBeh6dSY
http://www.youtube.com/watch?v=5wV1g56H-pY&feature=related

Gdzieś tam na Youtube widziałm jeszcze alternatywne zakończenie vol. 2 , ale nie mogę znaleźć. Jak wygrzebię to dodam.

ocenił(a) serial na 9
Kate_V

Sylar: Marry Xmas to me...
dobre xD
Taki Heroes: Christmas special

ocenił(a) serial na 8
Medea_2

Mi brakuje postaci Haitańczyka ponieważ czesto jest zaginionym a uważam, że jest ciekawym bohaterem z interesującą mocą

ocenił(a) serial na 10
Max

Mi się wydaje, że tą kuzynkę Micah to usuneli bo za dużo umiała. Jakby się tak naoglądała TV to wkrótce by była lepsza od Petera i troche by to nie miało sensu.
Bardzo bym chciał wiedzieć co z tą panną Petera sie działo dalej.
A Haitańczyka nie chcą dawać za dużo bo on zamula akcje :)

ocenił(a) serial na 8
celius

Panna petera utkneła w alternatywnej przyszłości która się nie wydarzyła, czyli pewnie rozpłynęła się w czasie. Pecha miała co tu dodać :P

ocenił(a) serial na 10
Medea_2

mi brakuje jakoś tej postaci co umiała sie komunikowac przez komputer-nawet jak był odłączony od internetu i niewiadomo gdzie przepadła,no i druga ważna postać to ten niewidzalny ex-agent

ocenił(a) serial na 8
Pedzacy_dyszel

Kobieta - komputer (Hana Gitelman) i co się z nią stało jest dość obszernie opisane w Graphic Novels.
Do poczytania tutaj:
http://www.heroesrevealed.com/category/novels/page/9/

A Claude jest w każdym odcinku, tyle, że go nie widać XD.