nie obejrzałam jeszcze do końca 3 sezonu, ale zauważyłam, że niektóre postaci zniknęły albo ich wątki zostały dziwacznie zakończone. Np.
1. żona Nathana i ogólnie jego rodzina - są się z nimi stało, że przyszły Nathan - Prezydent pojawia się z Tracy jako Pierwszą Damą ?
2. gdzie się zapodział Wes - ten latający chłopak Claire? Był taki słodki!
3. Caitlin czy jak jej tam - ta dziewczyna Petera, która zninęła w przyszłości.
4. Cały wątek z Mikah, który był taki rozbudowany z s.2 teraz nagle znika z powodu śmierci Nikki. A co się stało z biednym chłopcem i np. jego kuzynką?
5. I czy przypadkiem pod koniec 2 sezonu Sylar nie strzela do Mayi? Więc jakim cudem ona teraz żyje?
prawda są urywane niektóre wątki ale tak:
1. Coś kojarze że się rozwiódł z żoną
2. Gdzieś odleciał :D
5. Mohinder wstrzyknął jej krew Claire więc się wyleczyła
A gdzie podziała się Molly mieszkała z Parkman ale nie kojarzę jej z 3 sezonu.
na początku 3 sezonu Maya rozmawia z Sureshem i on mówi, że dobrze, że Molly wyjechała, ale że bał się do podróżowała sama. Ale nie powiedział dokąd ją wysłali, tyle przynajmniej, że jej zniknięcie jest sensownie wytłumaczone. Poza tym Molly pojawia się w wizji przyszłości, którą ma Parkman i tam ona mieszka z nim i z Daphne.
1. Nie mam pojęcia.
2. jak wyżej.
3. Nie udało jej się uratować, więc chyba została w przyszłości.
4. Po śmierci mamy chyba on i jego kuzynka dali sobie spokój ze zgrywaniem bohaterów i siedzą w domu.
5. Sylar ją chyba tylko postrzelił;)
1. Nathan się rozpił po 1 sezonie i rozwiódł z żoną (sceny w dodatkach do DVD). Aż szkoda, bo lubiłam jego rodzinę.
2. Wes w jednym z ostatnich odcinków 2 sezonu rozszedł się z Claire, bo nie zgaszał się z jej planem ujawnienia istnienia takich ludzi jak oni.
3. Z tego co czytałam, to scenarzyści potraktowali Caitlin jakby jej nie było i nie mają zamiaru o nie wspominać. FAIL!
4. Mikah usunęli w ramach akcji "zmniejszamy obsadę". Mam nadzieję, ze jeszcze wróci.
5. Mayę uratowała magiczna krew cheerleaderki. Szkoda XD.
Moc Kaito Nakamury:
http://www.youtube.com/watch?v=jSLrQ_6zi3Y
Trochę scen z Sylarem:
http://www.youtube.com/watch?v=PmJmBeh6dSY
http://www.youtube.com/watch?v=5wV1g56H-pY&feature=related
Gdzieś tam na Youtube widziałm jeszcze alternatywne zakończenie vol. 2 , ale nie mogę znaleźć. Jak wygrzebię to dodam.
Mi brakuje postaci Haitańczyka ponieważ czesto jest zaginionym a uważam, że jest ciekawym bohaterem z interesującą mocą
Mi się wydaje, że tą kuzynkę Micah to usuneli bo za dużo umiała. Jakby się tak naoglądała TV to wkrótce by była lepsza od Petera i troche by to nie miało sensu.
Bardzo bym chciał wiedzieć co z tą panną Petera sie działo dalej.
A Haitańczyka nie chcą dawać za dużo bo on zamula akcje :)
Panna petera utkneła w alternatywnej przyszłości która się nie wydarzyła, czyli pewnie rozpłynęła się w czasie. Pecha miała co tu dodać :P
mi brakuje jakoś tej postaci co umiała sie komunikowac przez komputer-nawet jak był odłączony od internetu i niewiadomo gdzie przepadła,no i druga ważna postać to ten niewidzalny ex-agent