Pytanie z innej beczki - czy oglądając ten serial na netflixie też słyszycie w tle takie dziwne klikanie/cmokanie czy dźwięki jakby strzelania stawami? Pojawia się to wraz z dialogami. Obejrzałam dwa odcinki i nie mogę się skupić na serialu, bo cały czas słyszę tę irytujące dźwięki.
W wielu scenach jednym z dźwięków tła jest głos kontaktowy rudzika, odzywa się tam zresztą sporo innych ptaków. https://www.xeno-canto.org/595242 Odsłuchaj i zobacz, czy to o to chodziło :-)
Dużo dzwiekow ptaków, zwierząt i to jest super! Ale teraz po przeczytaniu tego wpisu słyszę tę mlaskania! Aaaa jak teraz skupić się i tego nie słyszeć?!
Hehe no wybacz! Mi też niestety ktoś na to zwrócił uwagę już na samym początku i od drugiego odcinka nie mogłam się skupić, ale zastanawiałam się czy inni też to zauważyli
Tak tak, inni też hehe na szczęście nie w każdym tak jest albo po prostu na niektórych o tym zapominałam i dało się obejrzeć :)
To powinno być oznaczone jako spoiler :P przed obejrzeniem, przeczytałam ten komantarz i ciągle to słyszę, a tak to może bym nie zauważyła