PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66874
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Sądzę ze jest zdrajcą i terrorystą:)

ocenił(a) serial na 8
Marko81

A ja sądzę, że za tym wszystkim stoi coś więcej. Aktualnie za dużo rzeczy wskazuje na to, że nim jest, dlatego sądzę na odwrót :). Ciągle nie pokazali jeszcze nic co by na 100% przemawiało o zdradzie. To, że przeszedł na islam jeszcze niczego nie przesądza. W końcu spędził tam 8 lat, podczas których mogło zdarzyć się praktycznie wszystko.

Ale cokolwiek zrobią, będę raczej zadowolony, bo poziom serialu jest ogólnie bardzo wysoki.

ocenił(a) serial na 8
FTW

tez mi się zadaje ze to za oczywiste , dlatego ogląda się ciekawie :) duży plus dla aktorów.

ocenił(a) serial na 8
Bene

Czy jest,czy nie jest,trudno powiedzieć ale ja jestem ciekaw jaką twórcy na zakończenie zostawią sobie otwartą furtkę na ewentualną kontynuację serialu?

ocenił(a) serial na 5
aronn

Konstrukcja serialu jest bardzo prosta i latwo przewidziec co nastapi w kolejnych scenach podczas ogladania. Wszystko bedzie skierowane w strone przygotowywania ataku terrorystycznego etc. Jesli Brody bedzie mial swoj szczegolny udzial w przygotowaniu go, jestem calkowicie za i podziekuje tworca, ze pojda w taka strone. Jesli jest to tylko zmylka scenarzystow, a historia Brodego nie ma nic wspolnego z terrorystami bede zawiedziony.Uwazam, ze jedyny cliffhanger jaki mogliby zastosowac w serialu o takiej tematyce to na zakonczenie wszystko skumuluje sie wlasnie na ataku i zakonczy sie w takim momencie w ktorym nie bedzie wiadomo czy zostal zrealizowany czy nie. Milo mi sie oglada ten serial bo jednak jest to cos nowego ale widze tam ogromna propagande Stanow Zjednoczonych- dlatego mnie troszeczke Homeland zniecheca. Napewno bede kontynuowal ogladanie na tym etapie, czekam na jakis konkretny przelom i bombe w scenariuszu. Mam nadzieje, ze mnie nie zawioda.