PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Cenzura

ocenił(a) serial na 7

Nie wiem czy tylko ja oglądałam wersję ocenzurowaną czy już zawsze tak będzie, ściszanie głosu przy przekleństwach, golizna zamazana. Dziwne przeciez to Showtime kręci ;/ hmm....

ocenił(a) serial na 8
mallutka

Ja oglądałem i nie było żadnej cenzury golizna była... a pilot bardzo dobry zdecydowanie najlepszy ze wszystkich nowych seriali jakie do tej pory wyszły.

FlashBones

U mnie też wszystko OK, blondyna z nerwicą sporo klnie.. a żonka Winters'a jest odlotowa :D

ocenił(a) serial na 9
Sgt_Elias

Zgadzam się jak na razie najlepsza premiera wśród seriali :) Jeżeli kolejne odcinki utrzymają poziom szykuje się jeden z lepszych seriali :)

olaimaja

Pierwsze kilkanaście minut było przeciętne, ale im dalej tym lepiej. Na pewno obejrzę kolejne odcinki, bardzo obiecujący (choć niepozbawiony minusów) serial.

ocenił(a) serial na 8
FlashBones

duzej konkurencji raczej nie mial zwazywszy, ze wiekszosc premier to przecietniaki,

ocenił(a) serial na 9
danteusz

zgadzam się, bardzo udany pilot, świetnie zarysowana fabuła, słowem: "z tego ciasta będzie chleb"

ocenił(a) serial na 8
mallutka

Z tego co zauważyłem cenzura była tylko na wydaniach wypuszczonych przed telewizyjną premierą. Dla ciekawostki dodam, że w scenie seksu (w wersji nieocenzurowanej) można zauważyć, że Morena Baccarin ma miejsca intymne zaklejone jakimś materiałem, a przynajmniej tak mi się przynajmniej wydaje bo jeżeli to jakaś kołdra to się nieźle trzyma jej ciała.

Sam pilot jak najbardziej na plus. Tylko przeszkadza mi trochę takie zbyt wprost pokazywanie intencji Brody'ego (ostatnia scena a dokładnie retrospekcja).

Arcamantel

Tak naprawdę jego intencje są wciąż nieznane, nie można wyciągać pochopnych wniosków.

qartek

podejrzewam, że zolnierz jest szantazowany arabowie jak byl wieziony powiedzieli mu, ze w stanach jest potezna organizacja terrorystyczna i ze musi wykonywac ich polecenia punkt po punkcie [ruchy palacami przy filmowaniu] bo zabija jego rodzine. Podejrzewam też, że w domu ma tez wiecej sprzetu szpiegowskiego zamonotwanego przez arabow + mogli zrobic mu cos ciekawego z głową jeszcze :D dobry debiut zobaczymy jak bedzie dalej