Co też takiego zrobił Damian Lewis Claire Danes że tak go mało w tym trzecim sezonie?. Właśnie widziałem zdjęcia z odcinka 3X7 i nawet kawałka pana B tam nie widać...
może pod koniec sezonu jego postać wróci z pompą? Może jakiś kolejny wątek wybuchnie jak bomba w 2 sezonie? :)
w sumie to też nie ma teraz co szaleć, musi się ukrywać, szczęście w nieszczęściu, że ci co go ukrywają nie chcą zgarnąć nagrody. Przynajmniej na razie
No ten gangster to ,,kolega,, Carrie któremu ta kiedyś w czymś pomogła i to była chyba duża pomoc. Nick ma wrócić w dziewiątym odcinku i spotkać się z Carrie ciekawe jak zareaguje na pewną wiadomość?;-).
Hah, gangsterzy mają większy szacunek do zasad niż "prawi" ludzie.
Co do wiadomości, to powinien się upewnić czy to oby na pewno jego dziecko xp ale wszystko na to wskazuje. No nie wiem czy się ucieszy, jego sytuacja jest trochę beznadziejna
Mi się wydaje że się ucieszy i w końcu zacznie robić coś pożytecznego by móc się Carrie zaopiekować tak jak ona na to zasługuje. Dziecko jest Nicka co zostało potwierdzone, Carrie jest w ciąży od nocy w motelu.