No cóż wygląda na to że pogłoski o rzekomej niechęci między odtwórcami głównych postaci w Homeland zostały zdementowane przez Claire która stwierdziła że nie może się doczekać kręcenie scen z Damianem hmm...
Powiedziala:-Miss Damian. Wiec jest ok:). A Claire jest pamietaliwa w stosunku do boskiego Leo na przyklad:).
To znaczy? Ostatnio gdzieś ich widziałam na jakichś fotkach z gali, jak rozmawiali/
Gdzie masz tą wypowiedź Claire o Damianie? Chętnie przeczytam.
No swego czasu Claire miała propozycje zagrania w dziele pt:Titanic i nie zgodziła się z powodu DiCaprio...
Nie zagrała w Titanicu, bo wiedziała, że nigdy się nie oderwie od wizerunku kobiety u bo nigdy się nie oderwie od wizerunku pięknej pary z DiCaprio. Moim zdaniem dobrze zrobiła, bo DiCaprio do dzisiaj cierpi za Titanica.
Nigdy nie czytałam żadnych wypowiedzi na temat niechęci Claire do DICaprio.
Ale ogólnie mam wrażenie, że Claire to dość wyniosła kobieta i nie jest zbyt łatwa w obejściu.
A mi się wydaje że mogła coś mieć z Leo a on ją skrzywdził w 2011 miała propozycje grania z nim jakimś filmie i wtedy wybrała Homeland
Może miała zagrać jakąś rolę drugoplanową? Ogólnie nie wiem jak to się stało, że po Romeo i Julii Leonardo stał się megagwiazdą, a Claire gdzieś zatonęła.Ona ma talent na miarę Meryl Streep, naprawdę szkoda go zmarnować.
A Claire?,widziałem na jakimś gryzoniu foty na których Claire wygląda na pijana...
Nie podobała Ci się w Romeo i Julii?
Teraz Claire ma dla mnie trochę coś z ciotki klotki i zrobiły jej się takie ostre rysy twarzy.
Podobala i dalej ma kilka rzeczy które mogą się podobac :) Ciekawe od czego jej to zrobiło wygląda jakby ciężki okres w życiu...
Ona mi się też podoba, ale ma w sobie coś, co sprawia, że nigdy nie nazwałabym jej seksowną. Jest ładna.
Nie chodzi o ciążę a o styl ubierania się w pierwszym sezonie lepszy:),choć to kwestia gustu:).