PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

W sieci można już znaleźć zdjęcia z trzech pierwszych odcinków sezonu trzeciego po jednym z każdego: 3x1-Quinn z pistoletem z tłumnikiem w jakimś budynku,ciekawie ubrany... 3x2-Carrie siedzaca przy biurku,najbardziej niejakie zdjęcie. 3x3-Moje ulubione,Broddy w bluzie z kapturem przy jakimś budynku,ciężko więcej wywnioskować... Aby obejrzec te foty wpiszcie w gogle:DarkUfo Homeland. Miłych wakacji:).

WOLVERINE55

Dawaj linki, dawaj linki

Binula

Dobra, już znalazłam. Czy Quinn nie jest czasami w domku Carrie? Pewnie poluje na Brody'ego i chce dokończyć, co zaczął w sezonie 2.

ocenił(a) serial na 8
Binula

A mi to co ma na sobie wygląda na mundur jakiegoś partyzanta Poza tym pan B ma debiutowac dopiero w 3 epie

WOLVERINE55

I to będzie jego ostatni sezon. Przykre to, ale było do przewidzenia,

ocenił(a) serial na 8
Binula

A to info skąd?.

WOLVERINE55

Wypowiedź Damiana Lewisa.

ocenił(a) serial na 8
Binula

A wypowiedz jakiejś szychy z show time że jest opcja na następny sezon nawet bez Carrie widzialas?. W sumie nie było by to takie fatalne zrobić happy end dla obojga...

WOLVERINE55

Widziałam, szef Homeland się wypowiedział, że jak najbardziej w przyszłosści może się zdarzyć, że nie będzie Carrie ani Brody;ego. No to wtedy zyczę mu powodzenia, jak będzie trzymał te ngarania u siebie w szufladzie.

ocenił(a) serial na 8
Binula

A mi się to nie wydaje takie fatalne, bo ileż można patrzeć na wariactwo Carrie n o nic czekamy na jej nowego chłopaka bo pan B chyba nie przejdzie:).

WOLVERINE55

bo ileż można patrzeć na wariactwo Carrie - no wiesz co, tracę wiarę w Ciebie. A dla kogo my oglądamy ten serial?

ocenił(a) serial na 8
Binula

A ja myślałem że Saula lubisz:). Mnie on czasem wkurza ale w sumie jest okej no i tych nowych postaci jestem ciekaw... No czekamy na poprawną politycznie miłość Carrie:)

WOLVERINE55

Ja ich wszystkich lubię - Carrie, Saula, Brody'ego, Galveza, Quinna, Virgila, itd. tip, ale bez Carrie ten serial dla mnie nie istnieje.
Słyszałeś, że oprócz Mike'a też Virgila rola zostanie mocno zredukowana?

ocenił(a) serial na 8
Binula

A to dlatego że ci aktorzy dostali ciekawe większe rolę...