PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Ładnie ładnie juz 2 nagrody dla Homeland! :) Jeszcze "Saul" koniecznie musi dostac i będzie genialnie :)

castaway08

Claire ponownie z Globem, szkoda że Saul nie otrzymał.. ale i tak 3 statuetki to dobry wynik ;) Docenili 2 sezon :)

castaway08

w moim odczuciu niezasłużenia ale gratulacje

ocenił(a) serial na 10
castaway08

Saul? Bez przesady.

HaRdBucK

z czystej sympatii mu tego zyczyłem :)

ocenił(a) serial na 8
castaway08

znów Danes, daliby już spokój z nagradzaniem tej wytrzeszczo-oczodoły gry aktorskiej, to już jest nudne

RomeYY

Moim zdaniem zasłużone 3 Globy. Claire i Damian powinni dostać Globa już chociażby ze względu na scenę przesłuchania z 2x05. Damian grał w tym sezonie o wiele pewniej niż w pierwszym, Claire natomiast zrobiła na mnie niesamowite wrażenie, że mimo zaawansowanej ciąży, potrafiła tak dobrze poprowadzić Carrie - szczególnie te sceny w finale 2 sezonu - chociażby ta w biurze Saula po wybuchu. Co do Globa dla serialu - według mnie nie ma aktualnie lepszego serialu w telewizji i tyle w temacie.
Choć uwielbiam Mandy Patinkina, uważam, że Ed Harris to inna liga - facet jest obłędny.

ocenił(a) serial na 10
castaway08

W pełni zasłużone zwycięstwo :)

ocenił(a) serial na 8
castaway08

Oglądam Breaking Bad, Boardwalk Empire, Homeland...ten ostatni miał najsłabszy sezon z tej trójki stąd moje rozczarowanie tym wynikiem. Pierwszy sezon Homeland zdecydowanie bardziej mi się podobał. II sezon irytował wątkami obyczajowymi, dziwnymi wyborami głównych bohaterów. Po takiej produkcji oczekuje realizmu, ale twórcy zaczęli robić z tego wybuchowe love story...

ocenił(a) serial na 8
siLk_2

Mam podobne odczucia. Właśnie skończyłem 2 sezon i nieco irytujące były niektóre wybory, spowodowane romansem Carrie z Brodym. Troche było tego za dużo. Aczkolwiek 2 sezon również świetny generalnie, a szczególnie odcinek z przesłuchaniem.

ocenił(a) serial na 9
castaway08

Należy im sie, jeden z najlepszych seriali w tym roku i bardzo dobra gra aktorów

ocenił(a) serial na 8
heavyduty

Lewis w końcu dostał globa, naprawdę mu się należało.
Natomiast Claire nie koniecznie grała dobrze w tym sezonie ale chyba inne rzeczy zaprzątały jej głowę co można zrozumieć w zeszłym roku....
Troszkę na siłę ta nagroda dla niej gdyż postać Carrie nie była aż tak magnetyczna w tym sezonie(za mało wariactw:D).