PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Po finale 2 sezonu.

użytkownik usunięty

Niedługo premiera trzeciego sezonu, czas na trochę dywagacji.

Już chciałem spisać ten serial na straty, gdy nagle wybucha samochód Brody'ego. Świetne
posunięcie. A na straty spisać go chciałem ponieważ miałem dość romantycznych perypetii
niezrównoważonej psychicznie agentki z ex-dżihadystą. Ale. Dostajemy słodki twist na koniec
sezonu. Jedna rzecz mnie nurtuje. Mianowicie to nagranie Brody'ego. Saul je widział i powinien
jakoś zareagować na puszczenie tego w tv. Powiedzieć że to jest nie aktualne. Dobrze
rozumuje ?

Czyli w sezonie trzecim Brody będzie siedział na statku (najpierw tam będzie szedł z 2 odcinki)
a Carrie będzie go oczyszczała z zarzutów (odwrotna sytuacja z pierwszego sezonu :) To wiemy.
Ciekawsza część to Saul i jego domniemane bycie kretem, w które osobiście raczej nie wierzę
(to by było słabe moim zdaniem). I co z tym nagraniem. Obstawiam też że Mike teraz będzie
robił jajecznice zbuntowanej Dana'e a Brody będzie się z nimi próbował skontaktować co
narazi go prawdopodobnie na demaskacje, ALE w OSTATNIM momencie zapewne wkroczy
Carrie :)

ocenił(a) serial na 8

Jakby to zrobił to przyznał by że CIA wiedziało że Nick jest terorysta i w tedy dopiero by było. Saul nie jest kretem ale świnia na pewno po odcinku 3x1.

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Jak znasz fabułę 3 sezonu to pisz że spoiler ! :D

ocenił(a) serial na 8

Dałeś ostrzeżenie. Ja tylko wyraziłem swoje zdanie o Saulu po odcinku 3X1 który miałem przyjemność poza jedną sceną z Carrie obejrzec. No ale bez spoilerow;-)

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Miałem na myśli spoilery co do finału 2 sezonu. A gdzie dorwałeś ten 3x1 ? Bo premiera 29 Wrzenia podobno.

ocenił(a) serial na 8

Jest już w necie od początku września. To wersja bez efektów specjalnych i napisów. Taka nieplanowana prapremiera;-)

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Ha. Raczej nie mam zamiaru jej oglądać w takim razie.