Homeland

2011 - 2020
7,9 69 tys. ocen
7,9 10 1 68814
7,5 22 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

użytkownik usunięty

Niedługo premiera trzeciego sezonu, czas na trochę dywagacji.

Już chciałem spisać ten serial na straty, gdy nagle wybucha samochód Brody'ego. Świetne
posunięcie. A na straty spisać go chciałem ponieważ miałem dość romantycznych perypetii
niezrównoważonej psychicznie agentki z ex-dżihadystą. Ale. Dostajemy słodki twist na koniec
sezonu. Jedna rzecz mnie nurtuje. Mianowicie to nagranie Brody'ego. Saul je widział i powinien
jakoś zareagować na puszczenie tego w tv. Powiedzieć że to jest nie aktualne. Dobrze
rozumuje ?

Czyli w sezonie trzecim Brody będzie siedział na statku (najpierw tam będzie szedł z 2 odcinki)
a Carrie będzie go oczyszczała z zarzutów (odwrotna sytuacja z pierwszego sezonu :) To wiemy.
Ciekawsza część to Saul i jego domniemane bycie kretem, w które osobiście raczej nie wierzę
(to by było słabe moim zdaniem). I co z tym nagraniem. Obstawiam też że Mike teraz będzie
robił jajecznice zbuntowanej Dana'e a Brody będzie się z nimi próbował skontaktować co
narazi go prawdopodobnie na demaskacje, ALE w OSTATNIM momencie zapewne wkroczy
Carrie :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 8

Jakby to zrobił to przyznał by że CIA wiedziało że Nick jest terorysta i w tedy dopiero by było. Saul nie jest kretem ale świnia na pewno po odcinku 3x1.

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Jak znasz fabułę 3 sezonu to pisz że spoiler ! :D

ocenił(a) serial na 8

Dałeś ostrzeżenie. Ja tylko wyraziłem swoje zdanie o Saulu po odcinku 3X1 który miałem przyjemność poza jedną sceną z Carrie obejrzec. No ale bez spoilerow;-)

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Miałem na myśli spoilery co do finału 2 sezonu. A gdzie dorwałeś ten 3x1 ? Bo premiera 29 Wrzenia podobno.

ocenił(a) serial na 8

Jest już w necie od początku września. To wersja bez efektów specjalnych i napisów. Taka nieplanowana prapremiera;-)

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Ha. Raczej nie mam zamiaru jej oglądać w takim razie.