Warto zaczynać oglądać ten serial czy nie? Interesuje się tematyką wojenną więc możliwe że przypadnie mi do gustu. Proszę o obiektywne opinie(albo raczej subiektywne, bo wiadomo,że każdy ma inny gust).
pierwszy sezon z pewnością warto, był bardzo dobry, a drugi z kolei jest bardzo nierówny , kilka dobrych odcinków , w pozostałych jakieś takie naiwne scenariusze jak ten w 11. Tak, tak, jedna Carie starczy za całe zastępy agentów, no chyba, że to są bezmózgi co zauważą coś dopiero jak na to wlezą, generalnie aby nie spoilerować to powiem tak , oglądaj , najwyżej przestaniesz jak ci nie przypadnie do gustu :)
Pierwszy sezon też jest oderwany od rzeczywistości i całkiem mocno naciągany, ale jeszcze da się obejrzeć. W drugiej serii do "pełnego realizmu" brakuje już tylko cylonów.
jasne że oglądać. oba sezony są moim zdaniem zaj... osobiście jeżeli uważał bym że jakiś serial ma równię pochyłą to bym go nie oglądał. nie rozumiem jak można serial oglądać jednocześnie na niego narzekając. no chyba że ktoś niema nic lepszego do roboty....
Ok dzięki wszystkim za opinie. W wolnym czasie obejrzę kilka odcinków i zobaczę czy przypadnie mi do gustu.
Kilka odcinkow napewno ci nie zaszkodzi-wlasnie skonczylam ogladac 1 sezon-i mi sie spodobal, interesujacy, polecam.
polecam, USA ukazane sa w tym serialu bardzo neutralnie, serial nie przedstawia propagandy jakoby stany byly święte. polecam takze serial z uwagi na wspaniale dialogi przy rozgryzaniu terrorystow ( przesłuchania w tym filmie to mistrzostwo)
To nie jest film wojenny. Nie ma tez w tym serialu zbyt wiele realizmu. Ale jako pozycja rozrywkowa jest to serial bardzo dobrze zrealizowany, wiec w tym kontekscie na pewno warto sprobowac.