Dziwię się Brodiemu że nie umówił się jeszcze z tą panią na ''prywatny ekskluzywny wywiad''(ta jego wierność bywa wkurzająca) w jakimś zacisznym miejscu:D, dopiero Carrie każe mu się do niej zbliżyć:D(dla dobra ojczyzny rzecz jasna, ech ależ się Broddy ''poświęca'':D).
Ja bym chciał zacieśnienia współpracy pomiędzy nimi:D, a jaka ładna scena by mogła z tego być:D(naprawdę ładna z niej kobieta no i ten dreszcz podniecenia, może ta cisza w szóstym odcinku miała związek z czymś innym,Broddy jej błysnął oczami:D), no i sami niektórzy piszą że chcą jakiejś ''sceny miłosnej'' z Damianem a z tej pewnie męska cześć widowni też była by zadowolona:D)
Broddy!!, bierz się do roboty ''dla dobra ojczyzny'' rzecz jasna(ciekawe czy Carrie była by zazdrosna:D).
A Broddy wygląda na bardzo samotnego w tych kwestiach a tak by trochę odżył chociaż na te 15 minut:D.
A w ogóle to biedny ten Broddy w tym sezonie:Jessica na niego najeżdża i mu nie ufa(choć ma prawo mu nie ufać),Carrie pogrywa z nim używając tego co było między nimi no i też mu nie ufa(ma prawo:D),a Roya jest chociaż ładna a to zawsze atut(choć zapewne też z nim pogrywa,moim zdaniem najładniejsza aktorka w tym serialu w tej chwili):D.
Z drugiej strony zasłuzył sobie musi trochę pocierpieć ale mam nadzieję że nie zrobi nic głupiego przez to.
No ale odchodzę od tematu.
Podejrzewam, że jeśli Roya pójdzie z kimś do łóżka, to nie z Brodym, tylko z Estesem. W pierwszym bądź drugim odcinku sama zaprosiła go na kolacje rzucając wymowne spojrzenie. Estes jest wysoko postawiony a Roya na pewno byłaby gotowa do takich "poświęceń" w imię wyższego dobra. :)
Walory Zuleikhi Robinson można już było podziwiać w "Rzymie", jeśli nie widziałeś tamtego serialu, a pani wpadła ci w oko, to szczerze polecam, bo tam jej bardzo kobieca fizyczność jest mocno wyeksponowana, a rolę też ma niebanalną i ciekawą. Ja choć jestem kobietą, też lubię patrzeć na tę aktorkę.
Nie sądze, by cokolwiek było, nie ma w ogóle żadnej chemii między nimi, raczej są sobą wzajemnie non-stop poirytowani i niespecjalnie cieszą ich wspólne kontakty. Ale aktorce rzeczywiście się wyładniało (ostatni raz w Loście ją widziałam), chyba że ta wyspiarska stylizacja jej nie służyła.