hahahahahhaha, czekaj, rudy jest fajny nawet :D tylko oczy przyzwyczaić trzeba ;)
No co ja zrobię że twój pierwszy post był ,,trolowaty,, choć zapewne ci sie nudzi tak jak i mnie:).
Ja tak mam często:). Ludzie mają za dużo czasu w dzisiejszych czasach,no ale odchodzimy od tematu.
ale czemu zaraz pod takim względem, po prostu, dobry aktor, a aktorskie umiejętności może przecież dostrzec także mężczyzna :D
w takim razie jak oceniasz go pod względem aktorskim? :D no już to rudzielstwo mu wybaczmy
Jeśli moja opinia was interesuje to moim zdaniem rudy daje radę całkiem dobrze. No i w trzecim sezonie zmienia fryz i nie będzie już rudy więc ta wada mu odpada:).
Synu, idziesz do liceum, chyba najwyższy czas się ogolić. - Tato, ale ja jeszcze nie mam zarostu. - Ale jesteś rudy idioto. :D
pod wzgledem aktorskim wypada bardzo dobrze, rola ktora gra wydaje sie trudna do zagrania. Zreszta znawca to ja nie jestem :D
No łysol a jakie przygody ma mieć. A blondyna nie gorzej jak widać na zwiastunie:).
jezeli o mnie chodzi to obejrzalem narazie pierwszy sezon wiec zwiastunu nie ogladalem.
Lece na mecz. LEGIA!!! heh :)