PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66874
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Jeśli ktoś obejrzał już trzeci sezon (Ci którzy nie oglądali niech nie czytają) to doskonale wie co mam na myśli...
nie ma się co oszukiwać. Takie są fakty. Kolejny sezon to już niestety nie będzie prawdziwy Homeland lecz
typowa pogoń za kasą. Spójrzcie na plakat tego serialu. Widzimy tam dwie główne postaci wokół których kręciła
się cała akcja. Teraz pomyślcie czy 4 sezon ma sens? Moim skromnym zdaniem: NIE. To już nie będzie ten
Homeland, który polubiliśmy.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
glov00

Wszystko wskazuje na to że czwarty sezon będzie klapą na całej linii,wnioskuje tak z tego co piszą twórcy(nawet nie wiadomo kiedy ten czwarty sezon się zacznie) Robią wrażenie jakby w ogóle nie mieli pomysłu na czwarty sezon. Chcą zrobić ,,restart,, ale sposób jaki robią est beznadziejny i bardzo zachowawczy ja póki co jestem na nie a byłem jednym z największych fanów tego serialu. Dodali jedną nową postać (kiepską). I zepsuli najbardziej obiecująca postać Quinna. O Carrie nie wspomnę bo nie chce przeklinać. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
glov00

Ja nie będę oglądała 4 sezonu. Nie chcę zepsuć sobie bardzo dobrego wrażenia.

ocenił(a) serial na 8
glov00

Hajs się nie zgadza, a oglądalność jest na poziomie, więc będą to ciągnąć dalej mimo braku pomysłów na scenariusz. Podobnie zepsuli Dextera.

adam664

fakt, ostatni sezon Dextera spartolili niemiłosiernie

ocenił(a) serial na 8
glov00

4 sezon jest nieporozumieniem. Powinni zakończyć na 3, który i tak był najsłabszy IMO.

ocenił(a) serial na 8
glov00

Po obejrzeniu 2 sezonu wystawiłem ocenę 6 za całość.
Po ostatnim odcinku 3 sezonu podniosłem na 8.

Często tak jest, że gdy coś się kończy to postrzegasz całość inaczej.
Szkoda faceta.... gwiazda zasłużona :)

Ps. Jeśli chodzi o Dextera to popieram kolegę wyżej.

ocenił(a) serial na 10
glov00

Dla mnie to i tak jest najlepszy serial jaki oglądałem. Plus dla twórców że potrafili stworzyć zakończenie które mnie wzruszyło i zaskoczyło ale zgadzam się że to już będzie inny Homeland, byle do 4 sezonu.

glov00

chyba że... no właśnie. to jest tv, a co jeśli Brody dostał coś przed egzekucją i wcale nie umarł? Może to była kolejna sztuczka, choć tym razem nie ze strony CIA. najważniejsze bytanie brzmi, co widzowie powiedzieli by na coś tak, umówmy się, mało realnego. Z cichą nadzieją czekałem na coś w podobie sceny po napisach, gdzie Brody wyłania się z cienia, mroczny klimat choć ukazujacy widzowi główną postać pewną siebie jak nigdy wcześniej. Coś takiego świetnie zapowiedziało by kolejny sezon, a także, udowodniło iż twórcy jakiś pomysł jednak mają.

ocenił(a) serial na 10
PalmerRomero

Chyba stracili już pomysł na Brody`ego chociaż był najciekawszą postacią w serialu. Mam cicha nadzieję że znajda pomysł na serię z innymi wątkami niż relacja Carrie z Brodym ale mimo tego szkoda go w końcu był najciekawszą postacią w serialu ale plus z tego taki że nie będzie już jego rodziny

ocenił(a) serial na 7
Vito90

Mam nadzieję, że jednak nie wskrzeszą Brodiego. Pewnie, będzie to mocno przemeblowana kontynuacja, np. jak w przypadku the Killing. Pytanie tylko czy równie dobra. Sądząc po 3 sezonie spodziewam się raczej spadku formy. Jak dla mnie ciekawą postacią był Quinn, więc mam nadzieję, że pozostanie w serialu. (Oby tylko nie romans z Carrie :D )