PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Warto oglądać to od pierwszego odcinka? Czy w tym serialu dużo się dzieje, a czas mija szybko i przyjemnie?
PS Oglądam The Walking Dead więc jestem przyzwyczajony do świetnej akcji w dosłownie każdym odcinku.

Zgiebongo

Moim zdaniem warto i to bardzo. Serial odniósł ogromny sukces nie bez powodu. Oglądaj :)

Zgiebongo

Szybko i przyjemnie to mało powiedziane, jest 5 rano, a ja właśnie skończyłem oglądać 2 sezon, tak, w jeden dzień :D A kolejnego już doczekać się nie mogę.

Antash

Hehe, przy dobrym serialu zawsze się wpada w ciąg :) Mam podobnie :)

Annunaki

mega serial który się rozkręca z odcinka na odcinek :) no i ta blondynaaa :) dla niej Warto!!!

Zgiebongo

nie warto
festiwal niedorzeczności a'la wenezuelska soap opera
mam na myśli idiotyczne zwroty akcji,niedorzeczne alianse itd.to co ma soap opera:)
moja cierpliwość wyczerpała się na początku 2 sezonu przy Abu Nazirze
serial dla bezmózgów
sorry jak ktoś się poczuje urażony ale trudno to łykać posiadaczom pofałdowanego mózgu

ocenił(a) serial na 8
machiavellimind

Tak, tak...bo tyś taki inteligentny, żeś ponad te niedorzeczności. Ten fałdowany mózg ci chyba czaszkę uciska.

aaa i p.s. "sorry" jak poczujesz się urażony ;]

taperjeangirl

dokładnie ponad
jedni mają pofałdowane inny tak jak np. Ty taflę
nie ma o co się obrażać:)

ocenił(a) serial na 8
machiavellimind

Inteligentny człowiek potrafi inteligentnie krytykować coś, co mu nie odpowiada. Tobie brak tej umięjętności. Internetowy znawca od siedmiu boleści...takich jak ty jest na pęczki, więc twoje mniemanie o byciu "ponad" czymkolwiek jest co najmniej śmieszne.