Witam. Obejrzałem masę odcinków tej produkcji. Powiem tak... o co tu chodzi? Jest masa błędów, np. jak w jednym odcinku carrie siedzi chwilę w meczecie, a na podwórku zachmurzenie i warunki atmosferyczne zmieniają się jakby minęło pół dnia. Albo czemu nie wzięli do filmu Laury Fraser? Przecież to najlepsza aktorka ever... bez niej to nie to samo. Jakaś Morena grubaska ruda gra -.- beznadziejny serial porażka roku i ostatniej dekady. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź
Jeśli nie rozumiesz o co chodzi to na co dyskusja?Podłącz się do postów gdzie się zachwycają to może zrozumiesz.Tłumaczenie osobie która twierdzi że to kaszana roku nie zmieni jej poglądu.Błędy są w każdym serialu,ja na ideał nie trafiłem,a oglądam najwięcej seriali.O tych zmianach pogodowych to napisano w"ciekawostkach serialu".
Szkoda byłoby mi czasu na taki " beznadziejny serial porażka roku i ostatniej dekady ".Skoro obejrzałeś masę odcinków mimo błędów, które zdarzają się niemal w każdej produkcji i braku ulubionej Laury w roli głównej, ten serial widocznie przykuł twoją uwagę i zainteresował.
No chyba, że jesteś utracjuszem i/lub masochistą xD