Horoskop śmierci 2

Le maître du Zodiaque
2006
7,7 1,8 tys. ocen
7,7 10 1 1849
Horoskop śmierci 2
powrót do forum serialu Horoskop śmierci 2

Moim zdaniem 1 seria była dużo lepsza od drugiej. Dwójka jest tak zawiła i momentami pokecona że aż mi ręce opadają jak to oglądam. Esther nagle konsultantka FBI (nie dziwne???), najśmieszniejsze dla mnie było że Mathias w ogóle przeżył-po 3 strzałach, jego proces dopiero po 2 latach! (takiego zabójce to od razu by się sprocesowało:P), w 2 Keller jakiś podejrzany jest, ta policjantka w krótkich włosach też (chyba Eva), w ogóle to jakies takie dziwne jest :/ oglądam bo porównuje. no i jeszcze ta Zodiakowa Sekta... Ciekawa jestem końca serialu...

ocenił(a) serial na 10
nighta_day

Piszesz że dwójka jest pokręcona... Owszem, ale to jest zamierzone, chodzi o to, aby nie można było się do niczego odwołać, ani stwierdzić np. że znasz postacie z jedynki. Skoro pierwsze odcinki są zaskoczeniem dla widza, to co dopiero dalsze wydarzenia... Ja uważam, że jak na razie dwójka nie tylko dorównuje jedynce, ale nawet zaczyna się dużo ciekawiej;-) z niecierpliwością czekam na dalsze losy bohaterów drugiej serii i mam nadzieję, że twoje rozczarowanie zmieni się w satysfakcję, czego ci życzę, bo wtedy się przyjemniej ogląda;-), pozdrawiam:-D (nie mogli go od razu sprocesować, przeczytaj wywiad z Yannisem Barabanem, a dowiesz się, że Mathias był w śpiączce:P)