Horoskop śmierci 2

Le maître du Zodiaque
2006
7,7 1,8 tys. ocen
7,7 10 1 1849
Horoskop śmierci 2
powrót do forum serialu Horoskop śmierci 2

Francis Huster confirme... Il est déjà partant pour un "Zodiaque 3" si la chaîne le décide. Pour lui, une suite doit surprendre et ne pas décevoir et aujourd'hui, le comédien est enthousiaste. "C'est un vrai film d'action mis en scène par un réalisateur de très grand niveau", rajoute t-il...

Co sądzicie? Pozdrawiam :D

gatecrasher

"Francis Huster potwierdza... Robione są przymiarki do Zodiaka 3, jeśli tylko stacja telewizyjna tak zadecyduje. Dla niego kontunuacja powinna zaskakiwać i nierozczarować, i na chwilę obecną aktor podchodzi do tego entuzjastycznie 'Jest to prowdziwy film akcji wypuszczony (zrealizowany) przez twórcę (realizatora) na bardzo wysokim poziomie' dodaje."

Mam nadzieję, że oddałam chociaż sens. Nie znam na tyle francuskiego, uczę się od 3 tygodni :D Jak dobrze, że niektóre słowa przynajmniej w pisowni są podobne do angileskich. Będę wdzięczna za ewentualne poprawki. Pozdrawiam.

P.S. A mnie się bardzo podobała 2 seria. Chociaż pewnie mogłaby byc lepsza. Wiedziala, że mathias jest zły i taki zostanie. Nie to co Keller (Huster). Pokazał klasę do samego końca.

ocenił(a) serial na 10
gatecrasher

fajnie,że przetłumaczyłaś i wogle.No cóż, ja poprawić nie mogę ciebie, bo sama francuskiego bede się uczyc za 2-3 lata.(w liceum)

ocenił(a) serial na 8
gatecrasher

dzieki za tlumaczenie. Na francuskiej stronie serialu widzialam wywiad z Husterem, ale nie znam francuskiego, wiec zrozumialam tylko, ze jest spod znaku strzelca.
Huster jest super i mam nadzieje, ze w 3 serii juz razem z Esther zgodnie beda walczyc z zodiakami, a nie ciagle ze soba!
Tylko co z tymi znakami za uszami. czy mozna to chirurgicznie usunac, bo Esther jeszcze i Antoine'a i synka zabije....!!!!????

dejan_popow

Nie ma sprawy, cieszę się, że się choć trochę przydało. Jak jeszcze coś przetłumaczę to dam znać :D
Pozdrawiam wszystkich!

ocenił(a) serial na 10
gatecrasher

fajnie, ze przetłumaczyłaś/eś Syper ja sie juz nie moge doczekac 3 serii, a moim zdaniem Mathias jest dobry tylko ta Eva jest zła i udało jej sie go owinac wokól palca, ale jak bedzie 3 seria to się to zmieni na pewno, on został przez nią zaprogramowany a nie liczac tego w obu seriach był fajny, ale w drugiej było ciekawiej..................... .....itd...

ocenił(a) serial na 10
olunia_ch_15

Tłumaczenie niezłe, co nieco można by poprawić, ale ogólny sens oddałaś ;)
Ja chciałabym, aby powstała 3 część, jednak bardziej podobna do 1 niż do 2, czyli po prostu jakieś morderstwa, a nie odkrywanie dziwacznych koligacji rodzinnych ;)

trish_2

Dzięki! :D Miło wiedzieć, że jest nieźle.
Też bym wolała, żeby 3 była klimatem zbliżona do 1. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
gatecrasher

świetnie mam nadzieję, że Mathias powróci

ocenił(a) serial na 10
gatecrasher

Moim zdaniem 2 seria byla lepsza, wiecej sie działo i było ciekawiej, trzymała bardziej w napięciu. Wazne zeby była ta 3 serai i nie podobna do pozostałych tylko po prostu trzecia nowa seria i ostatnia

olunia_ch_15

mi wszystko jedno to jest tak swietne ze moze byc podobna do kazdej seri wciagnelam sie i nie moge sie doczekac 3 seri zmieniajac temat czy ma ktos moze pierwsze 2 odcinki (polski przedział 1,2/3,4) jak tak to blagam o kontakt mycha2811@interia.pl