Horoskop śmierci 2

Le maître du Zodiaque
2006
7,7 1,8 tys. ocen
7,7 10 1 1849
Horoskop śmierci 2
powrót do forum serialu Horoskop śmierci 2

zemsta zodiaków to dobry pomysł. moim zdaniem powstanie 3 sezon bo niby po co twó4rcy pokazali widzom dowód na to że Zodiak i Eva a raczej Ester żyją i nie przestali się interesować Ester i kelerem.

ocenił(a) serial na 10
bilinskaaga

zgadzam się z tobą.z reszta dziwne by było gdyby nikt ne chciał się zemścić.Prawda(to pytanie do założyciela tematu)?

ocenił(a) serial na 8
bilinskaaga

teraz beda sie ganiac przez 5 serii i mscic jedni na drugich....

ocenił(a) serial na 10
bilinskaaga

No tak mieli by się za co mścić, ale uważam że serial nie miał by już wtedy tego uroku i tajemnicy. W końcu w 1 i 2 seri chodziło o to że nie wiadomo kto się mści i dlaczego a teraz powód jest już znany. Mimo to chętnie oglądałabym 3 serię jeśli wymyślili by coś ciekawego.

ocenił(a) serial na 10
bilinskaaga

nie no 5 serii nie, ale powinna byc 3 seria i w niej wszystko sie zakończyc. A jak zobaczyłam to zkonczenie ze zdjęciem to śmiać mi sie chciało, bo chyba na pewno wiele osób oglądalo film Piraci z Karaibów; Klątwa Czarnej Perły
i Tam zakonczenie było takie, ze małpka wzięła ze skrzyni jeden z wisiorków i wszystko zaczyna sie od nowa ( kto oglądał to wie o co chodzi) i to zakończenie ze zdjeciem bylo podobno " Do Zobaczenia" hehehe

3 ( i ostatniej) Serii Stanowcze TAK

ocenił(a) serial na 8
olunia_ch_15

ja mysle ze jezeli 3 seria mialaby duza ogladalnosc to i na 3 by sie nie skonczylo:P

ocenił(a) serial na 10
bilinskaaga

bez przesady gdyby tak było to ile serii musiałybyc mieć te wszystkie seriale, 2 zakonczyła sie tak, ze mogli by jeszcze zrobic 3 serię i w niej zakonczyć całośc. Oby ja tylko zrobili.

ocenił(a) serial na 7
bilinskaaga

Ja jestem ze cz.3.Tylko ciekawe ile bedziemy na to czekac, bo 1. czesc zostala nakrecona w 2004, a cz.2 2006.To raczej poczekamy:)

ocenił(a) serial na 10
pusia_14_14

JA rowniez jestem za 3 seria!!!! Oby tylko nie musielismy czekaz az 2 lata :)

ocenił(a) serial na 10
pusia_14_14

ocenił(a) serial na 10
pusia_14_14