zemsta zodiaków to dobry pomysł. moim zdaniem powstanie 3 sezon bo niby po co twó4rcy pokazali widzom dowód na to że Zodiak i Eva a raczej Ester żyją i nie przestali się interesować Ester i kelerem.
zgadzam się z tobą.z reszta dziwne by było gdyby nikt ne chciał się zemścić.Prawda(to pytanie do założyciela tematu)?
No tak mieli by się za co mścić, ale uważam że serial nie miał by już wtedy tego uroku i tajemnicy. W końcu w 1 i 2 seri chodziło o to że nie wiadomo kto się mści i dlaczego a teraz powód jest już znany. Mimo to chętnie oglądałabym 3 serię jeśli wymyślili by coś ciekawego.
nie no 5 serii nie, ale powinna byc 3 seria i w niej wszystko sie zakończyc. A jak zobaczyłam to zkonczenie ze zdjęciem to śmiać mi sie chciało, bo chyba na pewno wiele osób oglądalo film Piraci z Karaibów; Klątwa Czarnej Perły
i Tam zakonczenie było takie, ze małpka wzięła ze skrzyni jeden z wisiorków i wszystko zaczyna sie od nowa ( kto oglądał to wie o co chodzi) i to zakończenie ze zdjeciem bylo podobno " Do Zobaczenia" hehehe
3 ( i ostatniej) Serii Stanowcze TAK
ja mysle ze jezeli 3 seria mialaby duza ogladalnosc to i na 3 by sie nie skonczylo:P
bez przesady gdyby tak było to ile serii musiałybyc mieć te wszystkie seriale, 2 zakonczyła sie tak, ze mogli by jeszcze zrobic 3 serię i w niej zakonczyć całośc. Oby ja tylko zrobili.
Ja jestem ze cz.3.Tylko ciekawe ile bedziemy na to czekac, bo 1. czesc zostala nakrecona w 2004, a cz.2 2006.To raczej poczekamy:)
JA rowniez jestem za 3 seria!!!! Oby tylko nie musielismy czekaz az 2 lata :)
JA rowniez jestem za 3 seria!!!! Oby tylko nie musielismy czekaz az 2 lata :)