Horoskop śmierci 2

Le maître du Zodiaque
2006
7,7 1,8 tys. ocen
7,7 10 1 1849
Horoskop śmierci 2
powrót do forum serialu Horoskop śmierci 2

czuli Yannisie Barabanie no bo wg mnie to on jest super
/Przystojny i seksowny z niego facet/ aha ma może ktoś jakieś info na jego temat tzn ile ma lat?? skąd jest?? Rodzina?? i takie tam różne cokolwiek bo na necie nic nie znajduję na jego temat Plisa napiszcie coś możecie pisać na m.s255@poczta.onet.pl Z góry wielkie dzięki

ocenił(a) serial na 6
m_s255

rzeczywiście bardzo trudno zdobyć o nim jakiekolwiek informacje, ale co znalazlam, to zamieścilam na filmwebie, więc zajrzyj na jego podstronę;)

ocenił(a) serial na 6
Holly

http://s70.photobucket.com/albums/i117/evey_sky/ [s70.photobucket.com/alb...] a tutaj masz adres strony z jego zdjęciami:)

ocenił(a) serial na 10
Holly

Ja też sądzę, że jest super i moim zdaniem bez zarzutu;-)

ocenił(a) serial na 10
m_s255

Jak nie czytałaś wywiadu z nim to wejdź na: http://www.filmweb.pl/Wywiad,z,Yannisem,Barabanem%3B-%29,temat,Topic,id=489338 [www.filmweb.pl/Wywiad,z...] i napisz co sądzisz;-) pozdrawiam

karolinka30

moim zdaniem jest najlepszą postacią w całym filmie. co ja poradzę, że lubię czarne charaktery? - a mathias ewidetnie taką postacią jest. ma w sobie coś pociągającego, ale trudno stwierdzić co; chyba to "coś"

ocenił(a) serial na 10
m_s255

Moim zdaniem Matias jest bardzo przystojniejszym mezczyzna w 2 czesci niz w 1 . Na pewno lepiej pasuje do Ester niz Keller !!!

ocenił(a) serial na 10
reniaaaa

Ja też uważam, że w drugiej części jest przystojniejszy, ale w pierwszej i tak był ok;-) a co do tego "coś", w zupełności się zgadzam, trzeba to mieć, a Mathias z pewnością ma, czego nie mogę powiedzieć o Kellerze;-) On po prostu ma klasę:-D pozdrowionka

m_s255

od początku zdecydowanie wolałam Mathiasa od Kellera czy któregokolwiek innego bohatera Horoskopu. Ma to "coś" w sobie, gdy się uśmiecha... Jakoś nie mogłam uwierzyć, że jest naprawdę zły i ulżyło mi w 2. części, gdy wyjaśniło się, że był zaprogramowany. Ucieszyłam się też, gdy okazało się, że ten gwałt na Lei tak naprawdę nie był gwałtem.
Chciałabym zobaczyć Yannisa w kolejnych filmach...

mysza_71

Mathias nie jest w moim typie. Chociaz musze przyznac, ze w 2 serii wyglada troche lepiej. A co do tego, ze okazal sie dobry, to mam dziwne przeczucie, ze taki nie jest :D Jeszcze nas zaskoczy i to negatywnie... Stanowczo bardziej przemawia do mnie postac grana przez Hustera (A. Keller) jest bardziej wyrazista. Huster (Keller) z kolei ma klase i to cos (w spojrzeniu, w sposobie mowienia, gestach i ...), czego niestety brak Mathiasowi! Mathias jest dosc przecietny jako facet i aktor. Ale to tylko moja prywatna opinia. Nie obrazajcie sie :D Pozdrawiam wszystkich!

ocenił(a) serial na 10
gatecrasher

Oczywiście, że się nie obrazimy;-) przecież każdy może wyrazić swoją opinię, a to, że my wyraziliśmy tutaj swoją, nie znaczy, że chcemy komuś ją narzucić. I wiemy, że to również nie jest twoim celem. Poza tym różnorodne opinie pozwalają spojrzeć na sprawę z kilku perspektyw. Na pewno użytkownicy forum się ze mną zgodzą;-) mam nadzieję, że Mathias nas negatywnie nie zaskoczy, choć i tak nie zmieniłoby to mojego nastawienia do niego:-D I sądzę, że innych jego fanów też nie, bo przecież po pierwszej serii (gdzie był pokazany jako czarny charakter) miał wielu fanów (lub raczej: fanek;-), pozdrowionka;-*