Horoskop śmierci 2

Le maître du Zodiaque
2006
7,7 1,8 tys. ocen
7,7 10 1 1849
Horoskop śmierci 2
powrót do forum serialu Horoskop śmierci 2

Na stronie tego serialu są napisane skróty z odcinków. CZy ktoś moze je przetłumaczyć. Na razie było z 5 odcinków bo w Polsce emituja w tym samym czasie co we Francji.

ocenił(a) serial na 6
Kadya

a co dokladnie chcialabyś wiedzieć? tlumaczenie wszystkiego zajęloby sporo czasu, ale w każdym razie przejrzalam te streszczenia i mniej więcej wiem jak dalej potoczą sie losy bohaterów- chociaż nie jestem z tego zbyt zadowolona, bo przez niecierpliwość popsulam sobie zabawę...

Holly

ja też sie wielu rzeczy domyśliłam po przejrzeniu drzewa genealogicznego. Chciałabym wiedzieć co stanie sie w kolejnych odcinkach czyli 3, 4 i 5.

Kadya

Przeczytałam dokładnie streszczenia wszystkich 5 odcinków na oficjalnej stronie serialu, nawet Dziennik Mistrza, na podstawie którego można dedukować kto jest Mistrzem i na podstawie tego opisu, można odnieść wrażenie, iż scenarzyści zrobili sobie furtkę i być może powstanie trzecia seria tego serialu. Podobne spekulacje znajdują się na francuskim forum serialu. Jeżeli chciałabyś się czegoś dowiedzieć o tych pięciu odcinkach to daj znać.

ocenił(a) serial na 10
giovanna88

nie będę mógł obejrzeć ostatnich 2 odcinków (9-10). Mógłby mi ktoś w skrócie napisać co się w nich wydarzyło. Szczególnie chciałbym wiedzieć kim jest Mistrz, co stanie się z Kellerem, Mathiasem i Esther?
Oto mój adres matandruszko@poczta.fm, z góry dziękuję za te cenne informacje

giovanna88

Dzięki za odpowiedz. Nie chce na forum, choć moze juz ktoś o tym wspominał, pisać o matce Esther, ponieważ wiele osób nie chce znać szczegółów. Zastanawiam się tylko jak to sie stało ze ktos inny jest jej matką. Chodzi mi o to że kiedy Grace rodziła bliżniaków to ich babcia ukryła ze Mathias zmarł, a Grace z dziewczynką uciekła. Czy jest tam wzmianka o tym jakim cudem Esther wychowywała Grace? I jeszcze jedno czy Esther będzie sie spotykać przez pewien czas z Loiciem?