Seria druga jest dobra, jednak wg mnie gorsza od pierwszej. Zamienili to bardziej na horrorek ... jakies sekty... i nie wiadomo co jeszzce bedzie i te tunele. Troche zmyslone. Pierwsza seria byla bardziej prawdopodobna i jakas taka przytulniejsza. Ladniejszy plan, ladiejszy zamek. Bo tu to juz przesadzili troszq :)) Ale jednak to jest tez fajne, w kazdym badz razie bardzo zmienili wszystko. A tak po za tym to ladnej kasy sie Jerome dorobil , jakie ma autko i chatke z pieknym widokiem. Pozdrawiam was , wypowiadajcie sie! :))
Tak, wszytko się zmieniło i bardzo dobrze. Całkiem nowa seria i całkiem nowy image! ;) Mnie się o wiele bardziej podobają te widoki co są teraz bo wole góry od morza ^^
Nie zgadzam sie też że I seria była bardziej prawdopodobna, ponieważ nie raz słyszałem o powstałych sektach które wielbią jakiegoś mordercy. I jeszcze ta sekta jest w prywatnej szkole, a dzieciaki w takich szkoła są... no ekhem... zazwyczaj dziwne ;) Zresztą to było widać podczas tego "apelu" na łące koło szkoły :)
Ja Ciebie też pozdrawiam :D
Nie sadze, ze to jest akurat nie prawdopodobne, bo wlasnie teraz sekty sa "na topie" :)). Ale nie powinni tego mieszac co za duzo to nie zdrowo. A tak ogolem to kto, jeszcze w tych czasach robi tunele pod szkola? Dla mnie to co najmmniej dziwne. Co do widokow jednak wole pierwsza serie, ale to akurat zalezy od gustu :)). Pozdrawiam!
Ile ty masz lat i znasz historię? Teraz to faktycznie mało kto robi podziemia ale kiedyś to i owszem ciągle ze względu na burzliwe czasy a ta szkoła to mieści się w dosyć starym zamku więc skąd to zdziwienie co do tuneli???!! więc proszeludzie trochę wysilcie szare komurki a potem piszcie bo jak to czytam to... nie chcę nikogo obrażać