Jak ktoś jest ciekawy co się wydarzy w kolejnych odcinkach to zapraszam na odwiedzenie str. www.tv.wp.pl
tam jest podany opis dzisiejszych 2 odcinków i 2 z przyszłego tygodnia :)
Pozdrowionka i miłego oglądania. A słyszałam już tyle hipotez, że chyba będzie najlepiej jak w spokoju obejrzę, przy okazji popracuję nad moją cierpliwością. Bo i tak te opisy są dość chaotyczne. Ileż ten film wzbudza emocji?! ;) Jestem ciekawa waszych opini na temat Kellera (jestem fanką). Moim zdaniem gra genialnie i świetnie pasuje do tej roli, poza tym jest bardzo przystoiny (ale to rzecz gustu)
Ja ten serial ogladam tylko ze względu na Francisa Hustera :P Nie tyle jest przystojny, co bardzo pociągający ;) mrrr...
o jest pociągający i to bardzo :P
Ale niektóre opinie na jego temat były dość krytyczne (że słabo gra, jest dziwny i nie pasuje do roli). Zastanawiam się dlaczego? Moim zdaniem jest wręcz genialny, jego postać oddaje klimat, świetnie operuje mimiką, poza tym ma super oczy (głębokie). Pozdrawiam
o jest pociągający i to bardzo :P
Ale niektóre opinie na jego temat były dość krytyczne (że słabo gra, jest dziwny i nie pasuje do roli). Zastanawiam się dlaczego? Moim zdaniem jest wręcz genialny, jego postać oddaje klimat, świetnie operuje mimiką, poza tym ma super oczy (głębokie). Pozdrawiam
Mnie natomiast wogóle nie pociąga. To nie typ faceta, którym bym sie zainteresowała zaróno pod względem wyglądu jak i charakteru.
Mówi, że kocha Ester a nie miał oporów przespać się z panią komisarza. Ja nie toleruję zdrady.