Horoskop śmierci 2

Le maître du Zodiaque
2006
7,7 1,8 tys. ocen
7,7 10 1 1849
Horoskop śmierci 2
powrót do forum serialu Horoskop śmierci 2

nie no ja wiedziałam że koniec kiedyś nastąpi ... ale dlaczego tak szybko ? :(((
polubiłam ten serial... zżyłam się z tymi zawiłymi dość historiami .....
i ta Esther ....zmieniła fryzurke pod koniec ;) i wreszcie zobaczyła w Kellerze faceta .... przedtem nie wiem co ona w nim widziała - pewnie nic - bo zachowywała sie w stosunku do niego ... nie najlepiej.
Nie wiem tylko jak mam rozumieć końcówkę ....
Samochód spłonoł...a tu nagle pozdrowienia od Mathiasa i jego siostry z napisem " Do zobaczenia" :|
o co chodzi ?
będzie "Horoskop śmierci 3" ? :D
cieszyłabym sie ogromnie

anka2a

tez mam nadzieje ze bedzie horoskop smierci 3. a co do faktów ja naprawde myslałam ze cecile zyje. a co do wiesci ze grace nie jest jej matka to dobrze nawet to przyjeła, niespodziewałam sie tez takiego zachowania mathiasa. trudno. ale ciesze sie ze esther i antoine sa razem tylko szkoada ze slyb nie był pokazany tylko ze sie przedstawiła jako esther keller.............

ocenił(a) serial na 6
anka2a

dla mnie chyba jednak jedynka była najlepsza. Tutaj juz troche zamieszania zrobili.. W dłuższych wlosach lepiej wygladala. Taka nagla zmiana wygladu ;p
Esther wg mnie najbardziej pasuje do Mathiasa on jest (a przynajmniej wczesniej byl) faajny ;)

ocenił(a) serial na 6
anka2a

dla mnie chyba jednak jedynka była najlepsza. Tutaj juz troche zamieszania zrobili.. W dłuższych wlosach lepiej wygladala. Taka nagla zmiana wygladu ;p
Esther wg mnie najbardziej pasuje do Mathiasa on jest (a przynajmniej wczesniej byl) faajny ;)

anka2a

moim skromnym zdaniem to ten koniec troche niescisly, po prostu wszyscy sa chorzy psychicznie i nie wiem na czym oni oprą te 3 częśc jak praktycznie wszyscy zgineli, a ta ostatnia scena to tak jakby juz byla z 3 cześci, 2 cześć powinna być dłuższa żeby to się nie działo tak szybko, a co do zakonczenia to fajnie ze sie pobrali tylko tego nie pokazali jak zwykle... a jeszcze co to konca to 1 czesc konczyla sie jak Ester mówi do Kellera druga się skończyłojak ona mówi że się nazywa Ester Keller i ta ostatnia scena w tym ogrodzie co oni się pakują do wyjazdu to moim zdaniem wcisneli tylko dlatego, że serial ma popularność i grzechem by było nienakręcić 3 częsci, ktora pewnie bedzie najgorsza

anka2a

moim skromnym zdaniem to ten koniec troche niescisly, po prostu wszyscy sa chorzy psychicznie i nie wiem na czym oni oprą te 3 częśc jak praktycznie wszyscy zgineli, a ta ostatnia scena to tak jakby juz byla z 3 cześci, 2 cześć powinna być dłuższa żeby to się nie działo tak szybko, a co do zakonczenia to fajnie ze sie pobrali tylko tego nie pokazali jak zwykle... a jeszcze co to konca to 1 czesc konczyla sie jak Ester mówi do Kellera druga się skończyłojak ona mówi że się nazywa Ester Keller i ta ostatnia scena w tym ogrodzie co oni się pakują do wyjazdu to moim zdaniem wcisneli tylko dlatego, że serial ma popularność i grzechem by było nienakręcić 3 częsci, ktora pewnie bedzie najgorsza