Horoskop śmierci 2

Le maître du Zodiaque
2006
7,7 1,8 tys. ocen
7,7 10 1 1849
Horoskop śmierci 2
powrót do forum serialu Horoskop śmierci 2

Wybierzmy najlepsza postać 2 sezonów. Moim zdanie najlepsza postacia był Mathijas Rousse i Esterh.

ocenił(a) serial na 10
miss_magda

mi najbardziej podobał się antoine keller i esther oczywiście. od początku byłam za ich związkiem i bardzo się cieszę że się pobrali ale to kwestia gustu. Pozdrawiam wszystkich fanów horoskopu.

ocenił(a) serial na 10
miss_magda

Pytasz o najlepszą postać??? Moim zdaniem Keller

miss_magda

Spośród wszystkich bohaterów serialu, największe wrażenie zrobił na mnie Antoine Keller :) Na pozór chłodny i powściągliwy Antoine (F. Huster), ujął mnie niespotykaną siłą ekspresji postaci. Moim zdaniem, jakże subiektywnym, stworzył genialną kreację aktorską, na której opisanie brakło by słów.

miss_magda

co tu dłużej myśleć Mathias!! Eva też nie była najgorsza - Esther zbyt płaczliwa..ale i tak ją lubię ;-p

ocenił(a) serial na 10
eda

Moim ulubieńcem jest Keller. Ta jego obsesja na punkcie Zodiaka, sposób prowadzenia śledztwa nie najlepszy, ale ma w sobie to coś. Jak na swoje 59 lat Francis Huster nieżle się trzyma. ( prawie żadnego siwego włoska :-) ) W pierwszej serii lubiłam Esther, bo była ofiarą. Ale po emisji 1 odcinka II serii straciła moją sympatię ( jak można przespać się z obcym facetem, kiedy jest się narzeczoną kogoś innego???) Cóż, to tylko moja opinia i mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam :-). Pozdrawiam fanów horoskopu i z niecierpliwością czekam na III serię.

anena_

co do siwego włoska to zabacz na francuskiej stronie w postaciach film jak sie Huster wypowiada na temat postaci... ps gdyby nie ta postac to ja bym wogule tego serialu nie oglądała... ( jak można przespać się z obcym facetem, kiedy jest się narzeczoną kogoś innego???) - mi sie wydaje, że sie chyba wtedy rozstali przez moim zdaniem ester, której nie lubiła,

chjena

Dobrze ci się wydaje! Od 2 lat nie byli parą, więc chyba nie można ich oskarżać o zdradę. Chociaż nie popieram łażenia do łóżka z nieznajomymi. Cóż, każdy ma inny system wartości. :D A Keller w końcu znał Evę. Dodam jeszcze , że Huster ma super głos... i nie tylko...

ocenił(a) serial na 10
gatecrasher

ja również nie popieram chodzenia do łóżka z nieznajomym i tylko o to mi chodziło. To prawda, że formalnie Esther i Antoine nie byli razem, ale dobrze wiemy co do siebie czuli.

miss_magda

Dla mnie najlepszą postacią był Antoine Keller ( Francis Huster). Szczególnie podobało m się w nim to, ze tak bardzo kochał Esther mimo jej zdrady z Loiciem (choć chyba to nie była zdrada), mimo jej kłąmstw i niedomówień... To prawdopodobnie dla niej zależało mu na złapanie Zodiaka i Mistrza - chciał by była szczęśliwa. Tak więć moją ulubioną postacią Z Horoskopu 1 i 2 był Keller, a aktorką Claire Keim, filmowa Esther. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

ocenił(a) serial na 10
miss_magda

Moim zdaniem najlepszą postacią był Mathias Rosseau... Dlaczego?
Wiele rzeczy mi się w nim podoba, ale po prostu mam do niego słabość i to chyba odgrywa największą rolę;-) poza tym jest nieziemsko przystojny:-D