Jak już kiedyś pisałam powody dla których nie bedzie 3 serii
1)Francis Huster w wywiadzie dla francuskiej prasy oświadczył, że "jeśli stacja telewizyjna tak zadecyduje"(chodzi o powstanie 3 części) to on chętnie zagrałby. Ludzie! Przecież on jest głównym bohaterem Zodiaque, skoro on nie wie nic o 3 serii to tym bardziej nie ma szans!
2)I znów Francis Huster- w chwili obecnej kręcony jest nowy film z jego udziałem
3)Toniette Laquierre(chyba dobrze napisałam)gra teraz w produkcji Mystere, która ma byc hitem, a skoro tak będzie wiele części
4)Główni scenarzyści zajęli się już kolejnymi, wieloletnimi produkcjami
5)Zainteresowanie 2 serią było nikłe. Nie spełniono we Francji oczekiwań mimo 13 milionowego budżetu
6)Nie do końca wiem o co chodzi, ale wg nieoficjalnej wiadomości, która doszła do mnie wczoraj mailem prosto z Lyon od Polskiej koleżanki, która obecnie tam wypoczywa(hehe koleżanka, 10 lat starsza)dobra mniejsza o nią, więc mówi, że w jakiejs gazecie francuskiej było napisane, że Huster przeżył jakiś "upadek życiowy"(nie w sensie fizycznym)zawiódł się i mówił o problemach i niepowodzeniu. Nie do końca wiem o co chodzi, gdyz taka informacja pojawia się na łamach francuskiej prasy już drugi raz. Byc może jakaś sensacja brukowca. Oby ....
7)Claire Keim również gra już w nowym serialu TV...
8)I teraz was dobiję na maxa. Wybaczcie mi...Claude-Michel Rome...zajął się...inną produkcją. Zodiaque nam się wykruszyło. Może jednak oni..wrócą?Może to tylko na krótko?
Ja wiem, że wszystko się kiedys kończy, ale nie sądziłam, że tak szybko...przecież "Moda na sukces" się nigdy nie kończy, więc dlaczego nam to robicie!!!
Tak teraz zaczynam sie zastanawiac nad tym. Sa fotografie, ktore budza moje watpliwosci- http://horoskopsmierci.blog.onet.pl/2,ID251311626,index.html
Aha tak nawiasem. Pomyslalam sobie zeby zrobic taka akcje zeby byla chociaz powtorka Zodiaque 1 i 2. Jeśli chcesz sie przylaczyc i dowiedziec sie co mozesz w tym celu zrobic- http://horoskopsmierci.blog.onet.pl/2,ID245196741,index.html