Horoskop śmierci 2

Le maître du Zodiaque
2006
7,7 1,8 tys. ocen
7,7 10 1 1849
Horoskop śmierci 2
powrót do forum serialu Horoskop śmierci 2

...Esehr...Nie uważacie ze to okropne ze na końcu 2 serii jest obicięta "na chłopaka"!Wygląda tragicznie!

A jak wy sądzicie?

juzol_G

Masz w zupełności rację co do jej końcowej fryzury :-)pozdrawiam

juzol_G

bleee... brak mi słów... miała przeciez takie ładne włosy, bardzo dobrze w nich wyglądała

juzol_G

Zgadzam się z wami!! W długich włosach było jej znacznie ładniej. A co sądzicie o końcówce filmu bo ja obstawiam że zrobią III część i mam nadzieję że nakręcą ją szybciej niż dwa lata bo taka różnica była pomiędzy I a II częścią.

Lady_Lara_Croft

Co do 3 serii to czytałam w Świecie seriali ze chyba juz kręcą albo będzie kręcona.Jeśli chodzi o fryzure to mam nadzoeje ze w realu to była peruka bo Clarie Kleim chyba nie dała by sobie tak pięknych włosów do jednej sceny obciąć???!!!!

juzol_G

Mam tylko nadzięję że zdąrzą nakręcić to do następnych wakacji. Wtedy mogliby puścić wszystko od nowa od 1 odcinka I serii a potem od razu III. Sądzę że to była tylko peruka albo że zrobili jej taką fryzure komputerowo.

juzol_G

no wlasnie ta fryzura ejst beznadziejna;/

ocenił(a) serial na 8
juzol_G

ja nie moglam sie kapnac kto to jest:D przez to fryzure:D ta fryzura jest straszna;p

ocenił(a) serial na 6
juzol_G

tak :D myslalam,ze tomoze nowa postac w tym serialu. Ladnie wygladala w dlugich!a teraz tak dziwnie. Tez mam nadzieje,ze to peruka

nanny

jak Keller ja calowal na koncu odcinka,na poczatku nie wiedzialam ze caluje ja myslalam ze kogos innego.nawet gdyby obcieli jej wlosy na serio to do trzeciej serii zdaza odrosnac...chociaz watpie zeby dala sobie je obciac na koncowke odcinka=]

nanny

jak Keller ja calowal na koncu odcinka,na poczatku nie wiedzialam ze caluje ja myslalam ze kogos innego.nawet gdyby obcieli jej wlosy na serio to do trzeciej serii zdaza odrosnac...chociaz watpie zeby dala sobie je obciac na koncowke odcinka=]

nanny

nastka_3

Esther nigdy nie miała zbyt nachalnej urody. Ale w długich włosach wyglądała całkiem ładnie. Do twarzy jej był w kręconych włoskach... Prawie upadłam jak ją zobaczyłam w tych krótkich :D Trzeba mieć tylko nadzieję, że to nie będzie jej nowy image! Keller chyba ją na prawdę kocha :P Cóż miłość jest ślepa... Pozdrawiam

gatecrasher

taak, ta fryzura jest beznadziejna.. myślę, że miała perukę.Mogli celowo to zrobic bo jeslli szybko nakręcą 3 część too ona moze z powrotem mieć długie włosy i powiedzą, że upłynęło kilka lat od ostatnich zbrodni..

gatecrasher

Nie wiem co to znaczy nachalna uroda, ale moim zdaniem Esther czyli Claire Keim jest piękna i taka fryzura czyli długie jasne , kręcone włosy, jest dla niej najodpowiedniejsza. Uważam też, że idealnie do siebie pasowali, ona i Keller. Wspaniale razem wyglądali w tym serialu. Szkoda, że prywatnie nie są razem i dziwię się, że oboje tacy piękni, a nic do siebie nie czuli na planie, jak to się czasem zdarza, chociaż przeważnie bez wzajemności.
Pozdrawiam.

juzol_G

Moim zdaniem zawsze powinna mieć długie , kręcone włosy, jak w I serii. Bardzo podobają mi się długie włosy i przypadkowo Esther najlepiej wygląda właśnie w długich, kręconych.

ocenił(a) serial na 9
juzol_G

Tutaj to nie była kwestia urody. Symbolika, moi drodzy. Esthere zyskała nową tożsamość i nowe życie. Zmiana wyglądu to miała ukazać.