troche jestem rozczarowana:-(
Szczerze mówiąc polubiłam Matijasa w drugiej części i uwierzyłam że sie zmienił oraz podobało mi sie to że tak bronił Ester noi wogule , a na końcu po prostu filmu wylali mi kubeł zimnej wody na głowę ni z tąd ni z owąd Matijas który do tej pory podobno tak kochał siostre powiedział jej że jest dla niego nikim i chciał ją zabić
Troche sie w tedy dziwnie poczułam ale w końcu to urok chyba tego filmi .
Zrugiej strony siekawia to wymyślili ale i tak dalej lubi e horoskop śmierci :-)
pozdrawiam
Moim zdaniem będzie trzecia seria gdzie zodiakowie będą się mścić na Ester i Kelerze ale ostatecznie dobro zwycięży i Ester z Kelerem ich załatwią albo nawzajem się pozabijają.
Mathias i Eva wybija wszystkich naokolo z dwoch rodzin albo ich "zaprogramuja" (:D) i sami sie powybijaja a pozniej beda ucieeeekac az ich Keller dorwie :P
Asiulka zgadzam sie z tobą, myślałam, ze on bedzie z Leą, tak ja kochał i Esther i bronił je. Oby była 3 seria juz sie nie mogę doczekać. Ja zamiast płakac ze szczęsliwego zakończenia, poryczałam sie własnie dlatego ze tak sie stało, a ta Eva mogła zginąc w tym samochodzie, potem on wrócić, uniewinnili by go ożenił sie z Leą i było by pięknie. Skoro tak sie nie stało czekam na 3 serię W ktorej tak będzie. Ale ogólnie serial to Arcydzieło wg mnie. Jeszcze bym tu wiecej napisała, ale i tak kazdy, kto polubił ten serial wie o co mi jeszcze chodzi ;);)