Hotel 52

2010 - 2013
5,6 15 tys. ocen
5,6 10 1 15243
5,7 3 krytyków
Hotel 52
powrót do forum serialu Hotel 52

Dziś przeczytałem na sport.wp.pl, że zamiast puścić arcyciekawy mecz Polska - Brazylia (Mistrzostwa świata w siatkówkę), gdzie oglądalność byłaby bardzo duża woleli puścić jakiś tam serial "Hotel 52". Sorry nie oglądam tego więc ciężko mi o ocenę, ale widzę czasami urywki na Polsacie jak jest zapowiedź następnego odcinka to odechciewa mi się oglądania zwłaszcza ta mizerna obsada. Później następne gó**o "Szpilki na Giewoncie". W Polsce naprawdę trudno o dobry serial. Serial można obejrzeć kiedy indziej są od tego powtórki, ale taki mecz z powodu głupoty jakiegoś typa nie obejrzy wiele milionów polaków. Są coś takiego jak powtórki odnośnie seriali, ale mecz powinno się oglądać na żywo bo co to za frajda obejrzeć powtórkę skoro wynik zna się już z Internetu czy z wiadomości sportowych. Na 10 Polaków jakby miała wybrać co woli obejrzeć jakiś tam serialik z pseudo gwiazdeczkami czy obejrzeć mecz Polska - Brazylia na tak prestiżowej imprezie jakie są mistrzostwa świata jedna osoba wybrała by serial, jeśli którakolwiek by to wybrała. Na szczęście posiadam Cyfrowy Polsat i obejrzę ten mecz na Polsacie Sport, ale wiele milionów Polaków będzie musiało dowiedzieć się z wiadomości bo nie ma dostępu do tego kanału. Przykre, ale prawdziwe.

ocenił(a) serial na 6
bandofbrothers

o 21 na tv4 jest mecz Lecha więc hotel będzie miał ciężko o wysoką oglądalność, a mecz siatkówki mógłby konkurować z meczem w poznaniu choc tak sie zastanawiam czy aby nie bali sie konfrontacji

bandofbrothers

Niektórzy nie lubią siatkówki. Ja wręcz jej nienawidzę. Co niby arcyciekawego w tym meczu było? Chyba to, że dostali łupnia od Brazylijczyków :)))) ale to przecież standard.

Dott84

W takim razie powiedz mi co ciekawego w tym serialu? Patrząc po zapowiedziach kolejnych odcinków oraz obsady, która jest mizerna same pseudo gwiazdeczki odechciewa się oglądania. W tym roku nasi już wygrali z Brazylią, ale co Ty możesz o tym wiedzieć skoro siatkówki unikasz. Zresztą ta drużyna jest numerem jeden na świecie więc o porażkę było łatwo wystarczy spojrzeć na ich osiągnięcia, ale co Ty o tym wiesz. Mecz był arcyciekawy bo spotkały się dwie najlepsze drużyny poprzednich mistrzostw świata. Bardzo możliwe, że jak chodziłaś do szkoły to rodzicie Ci pisali zwolnienie na w-f. Siatkówka to fajny sport tylko trzeba trochę myśleć i być chodź troszeczkę sprawny fizycznie. Pewnie bałaś się dotknąć piłki przed obawą, że rączki zostaną złamane jak zapałki. Dobra dobra tylko pamiętaj, że po opuszczeniu hotelu założyć szpilki i iść na Giewont.

bandofbrothers

A czy ty nie potrafisz zrozumieć,że ktoś poprostu nie lubi siatkówki,a i przestań oceniać innych nie znoszę tego.Ja też nie lubie siatkówki,zreszta nie tylko.Za to lubie pooglądać filmy i seriale,przynajmiej można się przy tym zrelaksować,a i zdarza mi się obejrzeć skoki,co jest nawet ciekawe,ale przynajmiej nie wykrzykuje bezsęsownie do telewizora.I dla twoich wiadomości nikt mi nie pisał zwolnień na w-f,jestem sprawna fizycznie,ale nacodzień a nie tylko przed telewizorem.W szkole grałam w siatkę i nie bałam się piłki, nie raz nią oberwałam i nigdy nie miałam żadnych złamań.Lubię chodzić w szpilkach,nie koniecznie na Giewont, bo nie wygodnie,a w hotelu nigdy nie byłam więc przynajmiej oglądam.pozdrawiam...

bandofbrothers

Jeżeli cielecka i bukowski to są dla ciebie pseudogwiazdeczki to nie mam pytań.
co innego ta samojsrowicz.;/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem