PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556737}

Hotel 52

2010 - 2013
5,6 15 tys. ocen
5,6 10 1 15236
5,7 6 krytyków
Hotel 52
powrót do forum serialu Hotel 52

Miesiąc od reklamy nie można się odpędzić, pod koniec filmów(na napisach) też coś gadają o tym, a jak obejrzałam, to okazało się że to DNO KOMPLETNE... Jestem pewna, że niedługo podzieli los takich seriali jak np. "Agentki", które po kilku odcinkach zostały zdjęte z anteny, itd.
Pozdrawiam

Phoebe123

Zapomniałam o obsadzie: ich gra jest po prostu straszna... Miernota, że hej.

Phoebe123

jak ci się nie podoba to nie oglądaj i nie oceniaj jak masz obniżyć średnią ! właśnie przez takich kinomanów za 5 groszy filmweb jest nie wiarygodną stroną !

ocenił(a) serial na 4
Johny999

przepraszam ze sie wtrace ale kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie i wystawic ocene jak dlamnie ten serial to dokladnie tak jak tu ktos na tym forum napisal pensjonat pod roza 2 czyli kazdy odcinek o innych gosciach nic nadzwyczajnego slabiutka gra aktorska i nie wciagajaca fabula nad ocena sie jeszcze zastanowie ale to bedzie pewnie cos pomiedzy 3 a 4 nie wiecej

sincity

mit96, skoro tobie podoba się tak denny serial, to raczej ty jesteś kinoman za 5 groszy. A opinię na forum można wyrażać.

Phoebe123

ojej nie posraj się ! taki z ciebie kinoman że jak kogoś nie lubisz to filmowi czy serialowi dajesz 1, a z tego co zauważyłem nie lubisz Samojłowicz więc wszystko mówi samo za siebie!

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

słusznie, że już oceniacie -.- był dopiero 1 odc i nic sie specjalnego nie dzialo, zal mi was zią ;*** *

kamcia_9999

Popatrz, już się chcę kłócić... Słońce, nie mam zamiaru wdawać się w konwersację z trzynastolatkiem, który nie ma jeszcze gustu.
Kama: co ty, uważasz że w dalszych odcinkach nagle akcja zcznie trzymać w napięciu do ostatniej minuty a gra aktorska będzie na miarę Pacino?
Tak poza tym, to pisz normalnie. Nie wiem, co to znaczy "zią", średnik i 4 gwiazdki...

Phoebe123

nie mam 13 lat, jak byś chciała wiedzieć !!!!!!!!!!!!

Johny999

Też dobrze... 13 lat... Słońce, rodzice zgodzili się na rejestrację tutaj? Dzieciom powinno się poprzecinać kable od modemów...
P.S Szkoda, że nie dałeś większej ilości wykrzykników.

Phoebe123

Zgadzam się z Tobą. Na Filmweb każdy ma się prawo wypowiedzieć - po to powstał.

I jeszcze jedno: o gustach się nie dyskutuje. Innym się podoba ten serial innym nie.To normalne. Ale co poniektórzy tego nie rozumieją tylko od razu atakują. Szkoda. Pozdrawiam fanów jak i antyfanów serialu Hotel 52 (sama należę do tych drugich).

użytkownik usunięty
Phoebe123

ooo Alyska zawitała :)
coś ostatnio mało na forum charmed bywasz :) i nie zapraszamy

mi się podobał serial nawet bardzo :)

No cóż, skoro tak, to już idę...

Phoebe123

Coś szwankuje ta Twoja pewność, jest już początek 5 sezonu, słyszałam nawet o 6, więc to chyba o czymś świadczy ;-)