Miesiąc od reklamy nie można się odpędzić, pod koniec filmów(na napisach) też coś gadają o tym, a jak obejrzałam, to okazało się że to DNO KOMPLETNE... Jestem pewna, że niedługo podzieli los takich seriali jak np. "Agentki", które po kilku odcinkach zostały zdjęte z anteny, itd.
Pozdrawiam
jak ci się nie podoba to nie oglądaj i nie oceniaj jak masz obniżyć średnią ! właśnie przez takich kinomanów za 5 groszy filmweb jest nie wiarygodną stroną !
przepraszam ze sie wtrace ale kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie i wystawic ocene jak dlamnie ten serial to dokladnie tak jak tu ktos na tym forum napisal pensjonat pod roza 2 czyli kazdy odcinek o innych gosciach nic nadzwyczajnego slabiutka gra aktorska i nie wciagajaca fabula nad ocena sie jeszcze zastanowie ale to bedzie pewnie cos pomiedzy 3 a 4 nie wiecej
mit96, skoro tobie podoba się tak denny serial, to raczej ty jesteś kinoman za 5 groszy. A opinię na forum można wyrażać.
ojej nie posraj się ! taki z ciebie kinoman że jak kogoś nie lubisz to filmowi czy serialowi dajesz 1, a z tego co zauważyłem nie lubisz Samojłowicz więc wszystko mówi samo za siebie!
słusznie, że już oceniacie -.- był dopiero 1 odc i nic sie specjalnego nie dzialo, zal mi was zią ;*** *
Popatrz, już się chcę kłócić... Słońce, nie mam zamiaru wdawać się w konwersację z trzynastolatkiem, który nie ma jeszcze gustu.
Kama: co ty, uważasz że w dalszych odcinkach nagle akcja zcznie trzymać w napięciu do ostatniej minuty a gra aktorska będzie na miarę Pacino?
Tak poza tym, to pisz normalnie. Nie wiem, co to znaczy "zią", średnik i 4 gwiazdki...
Też dobrze... 13 lat... Słońce, rodzice zgodzili się na rejestrację tutaj? Dzieciom powinno się poprzecinać kable od modemów...
P.S Szkoda, że nie dałeś większej ilości wykrzykników.
Zgadzam się z Tobą. Na Filmweb każdy ma się prawo wypowiedzieć - po to powstał.
I jeszcze jedno: o gustach się nie dyskutuje. Innym się podoba ten serial innym nie.To normalne. Ale co poniektórzy tego nie rozumieją tylko od razu atakują. Szkoda. Pozdrawiam fanów jak i antyfanów serialu Hotel 52 (sama należę do tych drugich).
ooo Alyska zawitała :)
coś ostatnio mało na forum charmed bywasz :) i nie zapraszamy
mi się podobał serial nawet bardzo :)