Hotel 52

2010 - 2013
5,6 15 tys. ocen
5,6 10 1 15243
5,7 3 krytyków
Hotel 52
powrót do forum serialu Hotel 52
polishserial

Paula, Michał no i ostatnio Natalia z Arturem

ocenił(a) serial na 10
dlinkdlink

Paula i Natalia

ocenił(a) serial na 9
polishserial

wątek Artura z molestowanie. Wczesiej to jak Natalia naciskała go zeby z nia o tym pogadał. Ten watek o molestowaniu strasznie wkurzajacy

Enemie

Michał i jego żona

gramwto

A ta Paula w ogóle pojawiła się w drugim sezonie?

fleexxip

Tak ale sporadzycznie

gramwto

Oj tak

ocenił(a) serial na 3
polishserial

Natalia -jest taka rozlazła i niezdecydowana,wiecznie robiąca rozrachunek sumienia:TO MOJA WINA! szit-dosyć tego! to ma być szefowa i właścicielka?scenarzyści dodajcie jej charakteru,plis
no i Artur...jakoś nie przepadam za nim,bo taki lalusiowaty i układny,blady,młody chłopczyk..BO... JA... KOCHAM...
PANA MARKA BUKOWSKIEGO!!!

polishserial

Artur, Natalia irytuje mnie mniej niż ostatnio. Jest taka kochana, że aż niedobrze się robi, ale przeżyje...

Michał.... (tfu)

i na koniec Julka...

polishserial

Mnie Natalia wkurza od początku, ale teraz już się do tego przyzwyczaiłam. Chociaż czasami jest taka naiwna, że brak słów.
Ostatnio wkurza mnie żona Michała i cały ten Michał i Julka od kiedy tylko się pojawiła.
I kiedyś Artur z tą całą Dorotą.

ocenił(a) serial na 8
polishserial

Marek Bukowski gra nijako,zachowuje się jak ogier w cuglach,bez ikry i tak jakby go nie obchodziła Iwona-rozkojarzeni majem twórcy serialu?
Iwona-jak najbardziej okej,robią ją w konia i synek i tatuś...Iwona znajdź sobie faceta który będzie na ciebie zasługiwał!
pan Bukowski chyba się wypala w szpitalu nieztejziemi

dorota70760

Mnie osobiście trochę postać Andrzeja rozczarowała. Oglądam NDINZ, i ta rola bardziej mi się podoba, jej charakter. A Andrzej jeszcze nawet nie wiem jaki jest....

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

No cóż, a ja kocham Bukowskiego. Właśnie takiego stonowanego, uważnego, trochę wycofanego. Cieszę się że scenarzyści nie wygrywają jego więziennej przeszłości, a skupiają sie na jego próbach nadgonienia straconego czasu w rodzicielstwie. To nie jest tak, że nie obchodzi go Iwona - on po prostu wie, że jak teraz nie zbuduje więzi z synem, to już kolejnej szansy nie będzie. Fajny wątek i dobrze, że nie próbują go na siłe "dosładzać"

polishserial

Dorota
Nie lubię jej, wkurza mnie we wszystkim co robi i jeszcze jej fryzury....

Klara52

Racja fryzury Doroty to porażka i żal. Ciekawe czy to pomysł scenarzystów czy jej własny???