wątek Artura z molestowanie. Wczesiej to jak Natalia naciskała go zeby z nia o tym pogadał. Ten watek o molestowaniu strasznie wkurzajacy
Natalia -jest taka rozlazła i niezdecydowana,wiecznie robiąca rozrachunek sumienia:TO MOJA WINA! szit-dosyć tego! to ma być szefowa i właścicielka?scenarzyści dodajcie jej charakteru,plis
no i Artur...jakoś nie przepadam za nim,bo taki lalusiowaty i układny,blady,młody chłopczyk..BO... JA... KOCHAM...
PANA MARKA BUKOWSKIEGO!!!
Artur, Natalia irytuje mnie mniej niż ostatnio. Jest taka kochana, że aż niedobrze się robi, ale przeżyje...
Michał.... (tfu)
i na koniec Julka...
Mnie Natalia wkurza od początku, ale teraz już się do tego przyzwyczaiłam. Chociaż czasami jest taka naiwna, że brak słów.
Ostatnio wkurza mnie żona Michała i cały ten Michał i Julka od kiedy tylko się pojawiła.
I kiedyś Artur z tą całą Dorotą.
Marek Bukowski gra nijako,zachowuje się jak ogier w cuglach,bez ikry i tak jakby go nie obchodziła Iwona-rozkojarzeni majem twórcy serialu?
Iwona-jak najbardziej okej,robią ją w konia i synek i tatuś...Iwona znajdź sobie faceta który będzie na ciebie zasługiwał!
pan Bukowski chyba się wypala w szpitalu nieztejziemi
Mnie osobiście trochę postać Andrzeja rozczarowała. Oglądam NDINZ, i ta rola bardziej mi się podoba, jej charakter. A Andrzej jeszcze nawet nie wiem jaki jest....
No cóż, a ja kocham Bukowskiego. Właśnie takiego stonowanego, uważnego, trochę wycofanego. Cieszę się że scenarzyści nie wygrywają jego więziennej przeszłości, a skupiają sie na jego próbach nadgonienia straconego czasu w rodzicielstwie. To nie jest tak, że nie obchodzi go Iwona - on po prostu wie, że jak teraz nie zbuduje więzi z synem, to już kolejnej szansy nie będzie. Fajny wątek i dobrze, że nie próbują go na siłe "dosładzać"